Hiro's health continues to deteriorate. Angela takes a gamble by helping the new Nathan regain his memory. Tracy tries to make an impact in her bid to get her job back.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No odcinek nie był ciekawy. Praktycznie nic się nie działo. Oglądalność również spadła trochę w porównaniu z poprzednim odcinkiem. Najciekawsze to ręka na końcu. I czy wraca Sylar czy Nathan? Raczej Nathen, bo na powrót Sylara, jeszcze za wcześnie, chociaż może w końcu by się coś działo. Gdyby chociaż było wiadomo w która stronę ten serial zmierza. Mam nadzieje, że zrobią jakieś sensowne zakończenie i czwarty sezon będzie ostatnim, bo jak mają zamiar to męczyć tak dalej, to chyba zrezygnuję. Uwielbiam ten serial, ale czasami mam już dość jaki widzę takie odcinki jak ten.
Chyba już nic z tego serialu nie będzie... Już dawno się tak nie wynudziłem oglądając jakiś serial. Nawet przewijałem niektóre sceny, np. te z Hiro. Dobrze, że Parkmana nie było w tym odcinku bo chyba już kompletnie bym wysiadł Jedynie końcówka mnie w jakiś sposób zainteresowała... Najlepiej dla tego serialu jak go skasują
A mi wlasnie fragmenty z Hiro sie podobaly, bo poprostu go lubie. A serial to porazka, ogladam go jedynie z przyzwyczajenia. Oby skonczyli na tym sezonie..
No a co do tego odcinka to reka na koncu wydaje mi sie Sylara bo muzyka do niego pasowala
Sylar wrócił! Nareszcie, teraz pewnie zacznie się coś dziać A odcinek może i trochę przynudzał ale mi się podobał bo skupiał się na bohaterach i ich poszukiwaniach tego kim są.
Hiro wciąż nie jest w stanie zmieniać przeszłość, zawsze to prowadzi do tego samego. Dobrze że powiedział siostrze że umiera, ciekawe tylko gdzie się teraz przeniósł.
Noah niby zrezygnował ze starego życia, ale nic innego nie umie robić, rozmowa kwalifikacyjna z Claire była fajna. Końcówka jednak o wiele lepsza - Noah zaczął badać sprawę kompasu. Tylko skąd Samuel o nim wie? I co z nim teraz zrobi? Czekam na to
Rozmowa przy kolacji przerażająca - niby wszystko dobrze, miła atmosfera, a okazało się że na wzajem wymordowali swoje dzieci
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p