Peter faces unexpected consequences for his heroic acts and encounters a reluctant new hero. As Claire continues to adjust to college life, she must figure out how to deal with her ability having been revealed. Meanwhile, Samuel moves heaven and earth to recapture the memories of his late brother Joseph. Elsewhere, Matt struggles with his internal demons as Sylar mysteriously resurfaces.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Najbardziej interesującym obecnie, jak dla mnie, jest Sylar w głowie Matta. Coś mi się wydaje, że albo doprowadzi go do szaleństwa, albo przejmie nad nim kontrolę. Odcinek był dobry, mam tylko nadzieje, że będzie z odcinka na odcinek coraz ciekawiej. Co prawda oglądalność była niższa niż pierwszego odcinka, jednak wyższa niż drugiego. Heroes ma zbyt dużą konkurencje w poniedziałek o 20:00 sądzę, że choćby nie wiem, co dali o tej godzinie to nigdy nie przebiją House i Tańca z Gwiazdami.
Zaraz szlag mnie trafi. Niech scenarzyści zrobią coś z Mattem Parkmanem bo przestanę oglądać Heroes'ów. Nie cierpię z nim scen. Powinni już dawno go uśmiercić Ciekawy za to był wątek z Peterem i Samuelem Na końcu Sam rozniósł ten dom. No i fajnie, ze Gretchen wprowadza się do Claire.
Kiepsko ten sezon prosperuje moim zdaniem. Oglądam z sentymentu i przyzwyczajenia, bo sam serial już nie działa na mnie jak magnes. Najbardziej mnie wkurzyło jak Peter stracił swoją moc (moim zdaniem zgwałcili analnie ten serial w ten sposób ). A Parkman jest przecież panem swoich myśli więc nie powinien mieć problemu z zamknięciem Sylara w jakimś zakamarku lub całkowitym wykasowaniem go... Nie wiem za bardzo dokąd zmierzają scenarzyści i nie wiem czy oni sami to wiedzą bo robią z tego serialu modę na sukces (milion odcinków i nic się nie dzieje istotnego)...
nuda nuda i jeszcze raz nuda. Niczym ten serial mnie już nie zaskakuje. Nawet jakoś mnie nie ciągnie aby obejrzeć kolejny odcinek. Claire na studiach to porażka tak samo jak watek z jej ojcem. Cyrkowcy, którzy sie wzieli niewiadomo skad, Peter bez wszystkich mocy, Sylar nękajacy Matta i Pani, która ładnie gra na wiolonczeli. Brawa dla scenarzystow. Lepiej nie mogli tego wymyslic. Nie wspomne o totalnym balaganie i postaciach,ktore gdzies zniknely w niewyjasnionych okolicznosciach...aaa no i Hero i jego kolega. W poprzednich sezonach byli zalosni w tym bija wszelkie rekordy az mam ochote przewinac serial az skonczy sie scena z nimi.
Dziwne, ale odcinek mi się podobał Może nie był jakiś zaskakujący, ale nieźle się go oglądało.
Sceny z Claire i Gretchen nudne, podobały mi się tylko wtedy jak pojawił się Noah albo jak Gretchen pocięła rękę Claire.
Najlepsze momenty były razem z Sylarem i Mattem. Wizje policjanta jak zawsze odjechanę i jednak Sylar mógł go jakoś skrzywdzić. Mam tylko nadzieje że w tym sezonie Parkman nie zrobi się zły.
Sceny z Samuelem i Peterem intrygująca. Co pan z cyrku chcę od niego? I o co chodzi z tym kompasem?
Mam pewną teorię. Wiadomo że Samuel chcę zwerbować Sylara, Petera i Claire, a ten odcinek był właśnie im poświęcony. Może więc do Petreliego udał się osobiście,Gretchen jest jego agentką, a ktoś inny sprowadza te wizję na Matta. Nie miałbym nic przeciwko żeby to była prawda.
Oj dawno nie oglądałem Herosów, tęskniłem za nimi szczerze mówiąc. Nie przeszkadza mi owijanie w bawełnę, zapychacze i tym podobne sprawy, po prostu lubię ten klimat, tak na odprężenie. Parkman nie usunął jednak Sylara, on go wchłonął i teraz nad tym nie panuje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p