Eric and Sookie work out an agreement while Bill renders advice and guidance to Jessica. Meanwhile, Jason becomes the hero and Tommy, once again, becomes estranged from Sam. Pam instructs Lafayette that if demands aren't met, retaliation may be in order. Marnie sets out to give her new powers a try. Eric upsets a get-together.
Data emisji: 10.07.2011r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Eryk był świetny w tym odcinku - takie nieporadne, zranione zwierzę miał cudowne sceny z Sookie. I jak śmieszie wyglądał u niej w domu. Końcowka też mocna jak pożywił się wróżką. Ciekawe czy Sookie się za to na niego zezłości. Sceny z Pam też niezłe - jak wparowała do domu Sookie, a potem jak znowu dorwała Lafayetta. Więcej jej! Wysłanie Eryka na sabat to był tylko pretekst żeby się go pozbyć? Oj niedobry Bill. Jednak trzeba przyznać że fajną miał scenę z Jessicą albo jak skazywał wampira na śmierć za głupotę. U Hoyta nudno chociaż lalka jest zastanawiająca. U Arleen i jej dziecka też nudno chociaż ciekawe co się stanie. U Sama i Tommego też nudny Fajne było jak Sookie czytała książkę Charline Harris - czyżby szukała spoilerów?
Eric był niezastąpiony, gratulacje dla aktora, który pokazał, że nie gra jednej miny, tylko jest wszechstronny. Sam odcinek był ciekawy, ale przegadany. Czekam na troszkę więcej akcji. Wiadomo, co będzie motywem przewodnim sezonu... Walka między wiedźmami, a wampirami.
Oglądane: Desperate Housewives, Dexter, Grey's Anatomy, One Tree Hill, The Vampire Diaries, Brothers & Sisters, Chuck, Pretty Little Liars, True Blood, Weeds, 90210, Californication, Gossip Girl, Nursea Jackie, Private Practice, Episodes, Supernatural, Hung, Cougar Town, The Good Wife, Fringe, The Walking Dead, QAF
Eric bez pamięci był całkiem... uroczy. I taki nieporadny. I... miły? Zdecydowanie mi się to podoba Tylko co to będzie jak on już tą pamięć odzyska Pam zrobiła nalot na dom Sookie a Eric dzielnie bronił swojej wybranki Więcej Pam! Laf, Jes i Tara szaleją. I aż się boję co z tego wyjdzie. Między Samem a Tommy'm znów się wali - nie lubię ich... U wiedźm robi się niebezpiecznie. Ciekawi mnie kim jest kobieta, której duch szleje u nich. No i nie mogę się już doczekać, jak dojdzie do konfrontacji wiedźm i wampirów.
A swoją drogą - ktoś mi powie o co kaman z tą creepy lalką? Czy mnie coś umknęło? Bo jakoś nie kojarzę jej, nie wiem o co chodzi...
Pam... Ja ja ją lubię. Ale musi być grzeczna dla Sookie, bo Eric może się zdenerwować.
Wojna wiedź i wampirów wisi w powietrzu....
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Eric był boski w tym odcinku, a Alexandrowi Skarsgård należą się wielkie brawa. Taki nieporadny, miły wampir. Nadal nie wierzę w to, że Jason zostanie panterołakiem. Pam Marnie prosi o opętanie, co za głupia baba. Ale dzięki temu na pewno będzie ciekawiej. Ciekawe kim jest ta kobieta w lustrze. Straszna lalka, zapomniałem o niej. Jak widać lubi wracać pomimo że się ją wyrzuciło. Oddanie jej dziecku Arlene na pewno nie jest dobrym pomysłem. Tommy jak zwykle chciał zrobić jakiś przekręt, nigdy się nie nauczy. Laf, Jesus i Tara - kozackie wejście do piwnicy Fangtasii. Bill i skazanie wampira na śmierć za głupotę. Bardzo fajna scena z Jessicą.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p