Cook is charged with GBH after loosing it at a party and he deices to plead not guilty in court. He ends up being given bail but has to be electronically tagged and is put on a curfew which means he has to stay with his mother. He also ends up being expelled from college. Cook receives a visit from Effy who decides to be honest with the way she feels.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Boski odcinek! w końcu! tysiąc razy lepszy od poprzednich i to nie wcale dlatego, że był Cooka (którego po tym odcinku uwielbiam!), ale dlatego, że ogólnie mogłam poczuć chociaż jakiś procent pierwszych dwóch serii. Miałam wrażenie, że moje Skinsy wróciły oczywiście było pełno rzeczy, które mi się nie podobało, jak Freddie/matka Cooka, ale sceny Cooka i Naomi oraz Cooka i jego brata wszystko mi wynagrodziły Po raz pierwszy poczułam, że James jest głębszym charakterem i ma o wiele więcej do zaoferowania. Poczułam się jak bym oglądała pierwszy odcinek Chrisa, chociaż oczywiście nie porównuje Chrisa do Cooka... tylko te odcinki podobne wywołały u mnie emocje
bluevein napisał(a):Boski odcinek! w końcu! tysiąc razy lepszy od poprzednich
Święta racja, odcinek był świetny, zdecydowanie bardziej emocjonalny i uczuciowy w stylu starych, dobrych Skinsów. Cook właśnie wyrósł na mojego ulubionego bohatera z tej paczki. Świetne sceny z Naomi, Effy i bratem. Poznaliśmy matkę Cooka, która jak się okazało "była" z Freddim. Na szczęście Cook mu nie przywalił, ale po trochu chciałem żeby to zrobił. Dowiedzieliśmy się też co Cook tak naprawdę czuję podczas rozmowy z Duncanem, tak swoją drogą też bardzo dobra scena. Końcówka odcinka smutna, ciekawe ile Cook posiedzi w tym pierdlu, mam nadzieję, że nie długo, bo będzie mi brakowało scen z nim.
P.S. Nie podoba mi się co oni zrobili z muzyką z czołówki, strasznie ją przyspieszyli i zmiksowali, za dużo dźwięków naraz jak dla mnie. Wam się to podoba?
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Jak zobaczyłem nową czołówke po raz pierwszy to byłem 'wtf?!'. Wg mnie też jest gorsza od poprzednich; obrazki są naprawde ładne, ale ten miks mi sie nie podoba.
Cook w tym odcinku rzeczywiście był świetny; szczególnie jego sceny z bratem byly świetne.
Mi się ta nowa wersja czołówki też nie podoba - za szybko, za głośno. Świetny odcinek, też w końcu poczułam jakbym oglądała starych, dobrych Skinsów. Sceny Cook/Naomi, Cook/brat, Cook/Duncan! Świetne. Cook to najciekawsza, najbarwniesza postać tych Skinsów. Matka Cooka nieźle rąbnięta. No i zrobiła laskę Freddiemu... lol? Scena Cook/Effy mi się nie podobała...odwiedziła go w areszcie tylko, żeby mu powiedzieć, że kocha Freddiego? Jack popisał się w tym odcinku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p