Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Nauka do aplikacji Off-topic 285
Niepołomice urolog Off-topic 232
Thermomix czy polecacie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 231
Wybór ekspresu do kawy do biura Off-topic 227
Klimatyzacja Rzeszów Off-topic 224

4x03 - Chuck vs. the Cubic Z » Zakończone Seriale » Chuck • seriale forumtv.pl

<<

sEEQ

Nowy użytkownik

Ulubiony serial:
Chuck

gadu:
251653

Postdodano 28 wrz 2010, o 21:10

4x03 - Chuck vs. the Cubic Z

Spoiler:

Data emisji: 04.10.2010
Obrazek
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 8 paź 2010, o 01:39

Odp: 4x03 - Chuck vs. the Cubic Z

Co za zaskoczenie - podobało mi się :)
Powrót Steva Austina i Nicole Richie udany. Szczególnie tej drugiej. Niezłe były sceny jak Sarah się na nią wkurzała. Wehikuł czasu xD
Przypadkowe oświadczyny na końcu - dobre! :D
Chuck coraz więcej wie o Frost. Dobrze, czekam na ich spotkanie. Nie mogę się tego doczekać.
Mało Casego. Znowu go postrzelili, ten to ma pecha :D Dobra była jego rozmowa z komputerkiem xD
Greta znowu rozczarowała. Mało jej! Chociaż i tak fajnie popatrzeć nawet chwilę na Stacy Keibler :)
Big MIke wrócił! :) I załatwił Huga :D Co by Morgan bez niego zrobił.
Sceny w BuyMore dobre. Szczególnie jak tłum zaczął szaleć xD
<<

eLMaQ

Moderator

Ulubiony serial:
BB / Fringe / MM / SoA

gadu:
3343371

Postdodano 8 paź 2010, o 14:56

Świetny odcinek! Świetna muzyka, dużo akcji, walki i strzelanin! :P
Casey znowu dostał kulkę. :D Pojawił się Austin znowu (chociaż nie kojarzę jego pierwszego występu).
Fajnie się Sara denerwowała na Heather, motyw z wehikułem czasu i na końcu jakby zaręczenie (przypomniała mi się podobna scena, kiedy Ross "oświadczył się" Rachel w "Friends" :D). Ciekawe, czy pokażą ciąg dalszy w następnym epizodzie...
Sceny w sklepie też niczego sobie, świetne były przeskoki między strzelaniną/bójką u Chucka i paczki a między zamieszkami w sklepie. :D
Big Mike powrócił naprawdę w wielkim stylu! Brakowało mi go. :D Bez niego BuyMore to nie to samo.
Troszkę dowiedzieliśmy się o matce Chucka, no cóż czekam na spotkanie.
Ostatnio naprawdę z wielką przyjemnością oglądam "Chucka". A ten początek gdzie Morgan (kierownik sklepu) i Chuck (szpieg) sobie rozmawiają, co oni muszą teraz zrobić i cieszą się "zwycięstwem". :P I teraz przypomnijcie sobie pierwszy sezon i "starych" Morgana i Chucka z tamtych czasów. :D
Podobał mi się bardzo tekst Morgana do Chucka w pewnych sensie nawiązujący do tego co napisałem:
"Ale skąd ten niepohamowany entuzjazm?
To fajnie, ale gdzie się podziała typowa nerwica?
Nerwowe ruchy? Panika?" :D :D
<<

Muciek

Użytkownik

Ulubiony serial:
Wszystko po trochu.

gadu:
7568198

Postdodano 8 paź 2010, o 20:58

Odcinek rewelacja.
Dużo walk i scen akcji. Na koniec przypadkowe oświadczyny Chucka, ciekawe co z tego wyjdzie bo zakończyło się niepewnie. :)

Znowu dużo BuyMore w odcinku jak za starych dobrych czasów 1 i 2 sezonu - cieszę się i Morgan jako kierownik, a duży Mike jego pracownik.
Jak zawsze ktoś uratował mu skórę :D Ciekawe co wyjdzie ze spotkania z Frostem jeśli do tego dojdzie.

Casey został postrzelony a Sarah i Chuck w końcu dokończyli rozmowę, która zakończyła się, no ... nietypowo trochę - czekam na kolejny odcinek.

@UP Steve Austin był w tym samolocie co Chuck wtedy wybrał się na pierwszą samodzielną misję do Paryża i poznał tą dziewczynę, co potem przez chwilę pracowała w Buy More. Walka ze Stevem była w luku bagażowym :)
Happy Endings...