Emily and Naomi are back at Roundview and seem as loved-up as ever. When the police turn up, they are both called in to be interviewed. Their names were listed by the family as close friends of Sophia's, even though Emily knows they'd never met her. Emily learns that Naomi was dealing pills with Cook in the club that night and sold one to Sophia. Behind Naomi's back, Emily visits Sophia's family - she needs to know why the family had their names. She discovers that the dead girl claimed to be best friends with Naomi and Emily. Whilst looking around Sophia's bedroom Emily secretly pockets a key. Effy's return has drawn a line under Cook and Freddie's joint denial-fest. Though they keep their distance from Effy at first, Cook later sees Effy and Freddie get together. In haste he lashes out - assaulting a random party-goer - and gets nicked. Emily realises that the key she found is for Sophia's locker and inside she finds a shrine to Naomi. Was Sophia some kind of Naomi stalker?
Data emisji: 04.02.2010r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Z wielkim bólem serca stwierdzam, że Skinsy to już nie to samo. Jeszcze 3 seria była fajna, czuło się klimat pierwszych dwóch, formowała się nowa grupa itd itd, a teraz? serial nie dość, że skupia się tylko na Naomi/Emily to jeszcze całkowicie stracił swój urok. Odcinek był lepszy od pierwszego, ale to cały czas nie jest to. Poza tym woni wszyscy mają być tam przyjaciółmi a ja niczego między nimi nie widzę. Cały czas się kłócą, zdradzają, bija... (WTF COOK?! JJ'a??!) nie tego oczekiwałam.
ale to co było po napisach zapowiada się fajnie COOK/NAOMI! lalala *.*
Odcinek zdecydowanie lepszy niż pierwszy. Ale tak jak Bluevein napisała, nie widać w tym sezonie więzi między nimi wszystkimi. Ostatnio oglądałem pierwszy sezon Skinsów i tam na każdym kroku było widać paczkę kumpli, pomimo że każdy odcinek skupiał się na każdym z osobna. A w tym czwartym coś pomijają, za bardzo skupiają się na niektórych postaciach, nie mam pojęcia, ale czegoś brakuje. Coraz bardziej oglądając nowe Skinsy podoba mi się postać Cooka, jest ona najciekawsza, no i oczywiście postać Effy. A reszta jest taka sobie. Najlepsze sceny z odcinka to: - bójka Cooka na środku parkietu; koleś go szturchnął, a Cook od razu "luta" i kopie go na ziemi. - momenty z Effy; ciekawe czy ona rzeczywiście czuje coś do Freddy'ego czy tylko się "bawi" - otwarcie szafki kadeckiej; lekko psycholski klimat i ta muzyka z napięciem powiało pierwszym sezonem... A co najlepsze to w tym odcinku najbardziej podobała mi się zapowiedź następnego epizodu o Cooku; oj, będzie się działo!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
A mi się podobało. Klimatu rzeczywiście nie czuć, ale nie było źle. Może w następnym odcinku będzie bardziej 'początkowo'. Emily is great!
Ani troche mnie nie interesuje to co sie dzieje między Effy, Freddiem i Cookiem.
Naomi oczywiście sie musiała z kimś innym przespać, a z zapowiedzi wynika, że to nie koniec... W sumie Naomi/Emily nie jest świetne, tylko dobre, ale uwielbiam Ems i...
Ten odcinek też był nudny. Naomi zdradziła Emily, nie zaskoczyło mnie to szczerze mówiąc, bo według mnie ta cała ich "epic love" w zeszłym sezonie była przesadzona. Jedynie scena na dachu była fajnie zagrana, ale tak to nic ciekawego. Cook bijący JJ'a...co to ma być.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p