Ghosts of children Bobby couldn't save cripple him with guilt and Sam and Dean must save him. However, they must also ignore the spirits of Meg and Agent Hendricksen, who have come back to accuse the brothers of failing them.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Oglądałem po angielsku, więc może nie wszystko skumałem, ale odcienk mi się podobał. Powrót znanych nam wcześniej postaci był cool, bo one były teraz w trochę innym charakterze. Ciekawy temat z Lilith, która zaczyna łamać pieczęcie by uwolnić Lucyfera
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Ogólnie odcinek taki sobie, ale motyw z pieczęciami i Lucyferem ciekawie się zapowiada, bardzo mi się widzi ten big picture.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Po tym odcinku widać że jest pomysł na sezon i to całkiem dobry i nie zdziwiłbym się gdyby odcinek 4x22 zakończył się uwolnieniem Lucyfera - to by było mocne. Ten odcinek mi się podobał bo powrócili na moment staży znajomi chociaż zamiast Meg wolałbym Medison. I muszę powiedzieć że po tym odcinku nowa Ruby nawet mi się podoba Dan był w tym odcinku świetny, najpierw podczas rozmowy o Bogu, a potem o ciastku Boby też miał kilka momentów uwielbiam w tym serialu momenty gdzie można się pośmiać
Zgadzam się, to MOŻE być najlepszy sezon! Ten odcinek już był genialny! Mam nadzieję że Dean zostanie aniołem a Sam będzie częściej szpanował mocami antychrysta.
Końcówka była świetna, natomiast cały odcinek mnie nieco nudził. Castiel wyjaśnił sprawę - Lilith wskrześiła świadków, żeby złamać pieczęć. Udało jej się. Ciekawe ile jeszcze pieczęci zostało do uwolnienia Lucyfera. Swoją drogą rewelacyjny pomysł na sezon. Już wiemy dlaczego Dean został wyciągnięty z piekła przez Castiela, teraz pora do walki!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
A więc chodzi o Lucyfera, którego można uwolnić za pomocą pieczęci. Lilith zaczęła od uwolnienia świadków. Fajnie było zobaczyć , znowu Meg czy Hendriksena. Sposób z zamrażaniem dobry. A schron Bobbyego wymiótł .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p