The gang is back, in a seemingly protective bubble – their hedonism. There are no consequences, no tomorrow and everyone will live forever. Then Thomas experiences a life-changing event, causing him to question everything – his faith, his family and even his choice of friends. The reverberations will be far reaching...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Bo to Thomasa, dlatego nudny Dali na początek sezonu to teraz już przynajmniej same lepsze zostają Thomas mnie wkurzył znowu, Panda needs a hug, a on sobie jakąś laskę znajduję. Jeszcze JJ mi się podobał, jak z nimi film oglądał
Według mnie to był najgorszy odcinek Skinsów w ogóle, ogólnie lubię Thomasa, ale ten odcinek był niesamowicie nudny. Początek w klubie efektowny, a później było coraz gorzej. Mało było w tym odcinku paczki, dobrze, że Effy pojawiła się na końcu (btw. bardzo ładnie wyglądała ). Mam nadzieję, że to tylko początek i później będzie lepiej. Oczekiwałem zdecydowanie mocniejszego pierwszego epizodu...
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Słaby początek sezonu. Lubię Tomasa, lecz odcinek był niestety nudny. Pierwszy odcinek powinien być mocny, by przyciągnąć widzów (o czym wiedzę wszyscy producenci), tutaj tak jednak nie było mam nadzieje, że nie wpłynie to na późniejszą oglądalność, choć wątpię byśmy się doczekali piątego sezonu.
podobało mi się jak śpiewali. odcinek nie był taki zły. ooo, dobrze Mumford&Sons rozpoznałam. przyjemna piosenka.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Co wy gadacie, mega początek, widać że powrócili do starych dobrych skinsów, a przez stare dobre skinsy mam na myśli dramat, a nie jakieś pseudokomedie...
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
Nudny odcinek, Thomas ogólnie jest nudny, więc nie spodziewałam się niczego nadzwyczajnego. Mocny początek a potem coraz gorzej. Effie udzielająca porad miłosnych była hitem odcinka.
słabo , Thomasa nie lubię od początku, już byłem zadowolony , że znalazł sobie kogoś lepszego niż tą Pande ;D , ale to był tylko jednorazowy wyskok. no i podopało mi sie jak Thomas nawalał Cooka , zasłużył sobie, no i pięknie wygladała Naomi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p