pobierz plik w całości
Ja już się przyzwyczaiłem przymykać oko na niedociągnięcia PB i jak to robię to serial się przyjemnie ogląda. Dobrze jest znowu widzieć całą ekipę razem w akcji, a że robota dla nich - zniszczenie Firmy jest naciągana to co z tego. Ważne żeby było to ciekawie pokazane. Ten nowy agent mi się podoba ciekawe tylko jak często będzie pokazywany. Co mnie najbardziej zdziwiło? Śmierć Whislera i Gretchen już na początku odcinka. Tego się nie spodziewałem. A teraz czas na kolejny odcinek. Dopiero po nim będzie można stwierdzić czy było warto czekać 7 miesięcy.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Powrót Pb mnie mile zaskoczył, bo spodziewałem się totalnej katasrtofy a tu proszę całkiem przyjemny odcinek. Whistler is dead, no i dobrze bo go nigdy nie lubiłem za bardzo. Natomiast powrót Sary - to w tym momencie brak mi słow, ale chodzi mi o to, że mianowicie bieda. Powstanie grupki do pokonia Firmy, naciągane ale zapowiada sie ciekawie.
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Jak dla mnie ta 4 seria będzie strasznie naciągana to już widać po pierwszym odcinku, powrót Sary był oczywisty, gdyby serio ją zabili w poprzedniej serii to pokazaliby to w jakich sposób. No ale zobaczymy może serial pociągnie dalej w dobrym kierunku, bo jak narazie tokażda seria jest gorszaod poprzedniej
No oczywisty w 100%, faktycznie. Był oczywisty tylko ze względu na to, że aktorka, która gra Sarę powiedziała, że będzie występować w czwartej serii. Mieli pokazać jak jej głowę odcinają? W powrocie Sary nie było żadnej oczywistości, oczywiste było to, że nie żyje, a w czwartym sezonie ją przywrócili do życia, w żenujący sposób.
//Oczywista oczywistość Nie mogłem się powstrzymać Tai
Dokladnie, myslalem ze wymysla cos ciekawszego z powrotem Sary a tu lipaa, z reszta tak jak caly pierwszyodcinek !! Jak dla mnie to porazka, nudy nudy i jeszcze raz nudy !
Jak na odcinek PB i to pilotowy odcinek nowej serii to byl on beznadziejny. Z Michaela zrobili jakiegoś maniaka od ktorego mozna było tylko usłyszeć: "Gdzie jest Sara?" , Lincoln i jego sielanka w Panamie, no i sposob w jaki wyjaśniono przywrócenie Sary do życia......nie wrózy to narazie zbyt dobrze, miejmy nadzieję ze dalej bedzie juz tylko lepiej
Klatus dobrze napisał - żal już jest ten serial oglądac. W zasadzie moja uwaga cały czas skupiona była na aktorze grającym kolesia, który zleca im unicestwienie Firmy, bo grał policjanta we Friendsach
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Aja, ten aktor zwykle gra w komediowych produkcjach. ;d
Mi tam się ten sezon podoba równie fajnie jak poprzedni, czyli niezbyt, ale będę oglądał ze względu na to że tak daleko zaszedłem i interesuje mnie co wykminią dalej scenarzyści. Muszę nadrobić pb jak i inne seriale. Nie oglądałem nic od kilku tygodni...
porażka po prostu. Linc daje się złapac, mimo, że by pewnie uciekł. Wszystkich uwolnili. i jeszcze Bellick, ta fajtłapa będzie scigała Firmę. szkoda mi Mahona. biedaczysko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p