pobierz plik w całości
No dobra, czas dać kilka informacji o 4 sezonie naszego ukochanego serialu Pierwsze i najważniejsze - nowa seria rusza 18 września, a nie jak pierwotnie zapowiadano 4. Tytuł pierwszego odcinka to Lazarus Rising i będzie się on dział 4 miesiące po finale, a Dean nie będzie w piekle. Natomiast Sam przez cały ten czas był samotnym łowcą. Czyli będą retrospekcję Teraz zła wiadomość - nie będzie Belli i Ruby. Chlip.
Ja osobiście liczę na powrót Ghostfacers i jakieś oryginalne pomysły. No i dalszy rozwój mocy Sama.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jeśli chodzi o udział Ruby, ponoć rozeszło się o kasę. Budżet serialu nie uległ zmianie, jednak przez niski kurs dolara (serial powstaje w Kanadzie) muszą oszczędzać. Moim zdaniem nie wróży to dobrze 4 sezonowi. Nie wspomnę już o konsekwencjach fabularnych po finale (3 sezonu ). Obym się mylił.
Ostatnio edytowano 29 lip 2008, o 07:33 przez Awentur, łącznie edytowano 1 raz
Whatever, ja już dawno przestałam wierzyć, że wyciągną ten serial na prostą. Jedno na co liczę, to pojawienie się Jo, mimo, że zdaję sobie sprawę z tego, że to mało prawdopodobne, to jednak ostatnio dostałam wiele serialowych prezentów, więc wciąż mam nadzieję
ja tam oka nie zawieszam na osobach tej samej płci ale nie miałabym nic przeciwko gdyby jakaś kobieca postać się zadomowiła w serialu, ale niech będzie lepsza od wcześniejszych hehe...
A kto powiedział że ostateczna bitwa nie może trwać 2 sezonów?
W odcinku 4x7 I'ts The Great Pumpkin Called Sam Winchester pojawią się dwa anioły Castiel i Uriel, tego drugiego zagra Robert Wisdom czyli Lachero z Prison Break.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
Hiszpania Domy i mieszkania wakacyjne: Duży wybór i opinie klientów. Jeden klik. panstwaswiata.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p