The dying President Roslin and the aggressive Viper pilot Kara Thrace try to accept the new terms of the relationship with the Cylons.
Data emisji: 9 maja 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
bardzo dobry odcinek. Wątek z Roslin wogóle mi się nie podobał, no ale cała akcja na baseshipie super
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Zero Gaiusa, brak szefa i nieobecność Thigha. Nawet pani prezydent nie przeszkadzała. Do tego większość odcinka poświęcona wyprawie Kary i szukaniu Ziemi. Czego chcieć więcej? Szkoda tylko Felixa... Przepowiednia była naprawdę intrygująca i jeszcze ten wyraz twarzy Sama Ciekawie jak Adama zareaguje na sprowadzenie baseshipa do floty I czy będzie próbował odbić D'Anne. I jaką role odegra jeszcze 4 cylonów. I kto jest tym ostatnim? Kara mi mimo wszystko nadal nie pasuję.
To były dopiero wrażenia! Jak tylko pokazywali Roslin czy coś innego od Kary, to się denerwowałem i chciałem spowrotę Karę! Kara się dowiedziała o swoim przeznaczeniu, nie było to dla niej zbyt miłe... No ciekawe jak zareaguje flota na wiadomość że dołączył do nich baseship. Roslin mam już dość, niech ona znika na drugi brzeg rzeki wreszcie.
Wątek z Prezydent Roslin w ogóle mi się nie podobał. Przynudzał strasznie.
Za to akcja na baseshipie mi wszystko wynagrodziła Myślałem, że pod koniec Kara wraz z innymi skoczą już w pobliże Galactici. Ale by się zdziwili jakby zobaczyli obok siebie baseshipa
w końcu bardzo dobry odcinek. Jestem ciekawa co z Geata. biedaczysko
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Dobry odcinek moim zdaniem głownie ze względu na wydarzenia "Na śmierciarce". Kapitalna postać Andersa. On czuje, o co chodzi. Wie, że prędzej, czy później wszyscy się dowiedzą jak wygląda "Final 5". Ciekawi mnie, czy teraz reaktywują "Trójki". W sumie powinni, ale z drugiej stony spłyciłoby to wydarzenia ostatiego sezonu. Tak czy owak zastanawiam się kto jest ostatnim modelem Cylona i jak cała reszta pozna ostatnie pięć modeli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p