Sayid and Desmond hit a bit of turbulence on the way to the freighter, which causes Desmond to experience some unexpected side effects.
Data emisji: 29 lutego
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
WTF. Co za odcinek. Sam nie wiem co mam o tym myslec. Co sie dzieje z Desmondem?! Efekty uboczne wyspy?! I jeszcze postac Daniela... ep bardzo dobry. Dowiedzielismy sie co sie stalo z helikopterem i jego pasazerami ale za to scenarzysci dostarczyli jeszcze wiecej tajemnic.
KOSMOS! MIAZGA! LOST przeżywa drugą młodość, czwarty sezon miażdży wszystko. Ciekawe co zrobią teraz Desmond i Sayid na statku, drzwi pewnie otworzył im im człowiek Bena, czyli prawdopodobnie Michael.
Nie mogli kurde Ci scenarzyści zrobić sobie strajku podczas drugiego sezonu? Boje się, że podczas tej przerwy serial może obniżyć loty, bo jak na razie jest na takim poziomie, że czekanie na kolejny odcinek jest jak czekanie na początek wakacji.
Bosche LOST w tym tygodniu zmiótł mnie totalnie z nóg !! Spodziewałem się extra odcinka, ale nie aż tak Za to lubię właśnie LOST, według mnie w tym serialu prawie wszystko będzie mieć jakieś więcej lub mniej naukowe wytłumaczenie !! Piknie, na ten odcinek nawet oceny nie starczy...
Lindelof kiedyś powiedział, że zakończenie LOST ułoży się w całość, wszystko się wyjaśni, trudno mu nie wierzyć. Jednego możemy być pewni, scenarzyści nie wymyślają wszystkiego na bieżąco, oni mieli to w głowach od samego początku.
Pamiętacie jak Rousseau w pierwszym sezonie mówiła, że ludzie z którymi przybyła na wyspę zwariowali i że zabiła ich choroba? Może dokładnie to samo przydarzyło się teraz Minkowskiemu i Desmondowi, który całe szczęście wciąż żyje i ma się dobrze.
przecież każdy może mieć swoje zdanie, nie sądzisz? jak już pisałam w shoutboxie. to co pokazałeś, jest na zasadzie "miliony much nie mogą się mylić" jeżeli wiesz co mam na myśli :)
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Kurde, Lost się robi coraz lepszy. ;D Motyw wyspy jest coraz ciekawszy. Jedyne co mi się nie podoba, to ilość nowych wątków i ilość zamkniętych, chodzi mi o to że mogliby już coś zakończyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p