Gaius Baltar sets off a debate on religious freedom when he promotes his belief in a single God.
Data emisji: 25 kwietnia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
scena na początku z pogrzebu gdy Tigh i ta druga cylonka( qrde, czemu imienia nie mogę zapamiętać ) podeszli do Tyrola i nic nie powiedzieli mocna, niby nic wielkiego a jednak coś w tym było. Dobra była scena gdy Baltar bił żołnierzyk i Szóstka go podnośiła Gaius zrobi chyba jakś rewolucje. Oglądając ten serial jakoś nie widzę w przyszłośći szczęśliwego zakończenia. Ciekawe co u cylonów, wojna się skończyła? czy moze trwa, co jak co ale jeśli Szóstka zgnie to szkoda jej bardzo będzie
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Nudny odcinek. Gaius mnie nudzi z tym swoim bogem, Tigh jeszcze bardziej a o szefie się nie będę wypowiadał. Mam nadzieje że w przyszłym odcinku będzie więcej Demitriusa.
Roslin znowu mnie wkurza, razem z Lee, te ich przekomarzanki, doprowadzają mnie normalnie do tego że chcę to przewinąć... A tak na boku, Roslin lepiej wygląda z prostymi włosami. Uroczo, Thig widzi Ellen w szóstce. W ogóle co tam się działo, ciekawe czy ona wie już u nim, bo to wszystko tak zakręcone jest że się pogubiłem. Tori już jest typową cylonką, zachowuje się jak na cylonkę przystało. Tyrol świruje na maksa, ale w ogóle mu się nie dziwię, wszystko mu się waliło od początku. Baltar niesiony przez niewidoczną szóstkę śmiesznie wyglądał, jakby go naprawdę bóg podnosił. Za mało Kary, zdecydowanie za mało jej było, jedna scena i jeszcze spała, a wiadomo że jak kobieta śpi to jest jak dziecko. No i nie było wojny domowej cylonów...
Baltar nie wiadomo czemu został wybrany przez "siły wyższe" bo wstawanie po mocnym uderzeniu i narażanie się na stratę życia to mocna sprawa. Poza tym Baltar już wie, że jest częścią jak to określił "boskiego planu". Zobaczymy co z tego wyjdzie ale tak samo jak Arrow na tą chwilę nie widzę przyszłości floty. Mogą skończyć baaardzo źle.
Zobaczymy co z tego wyjdzie ale tak samo jak Arrow na tą chwilę nie widzę przyszłości floty. Mogą skończyć baaardzo źle.
Masz na myśli fakt, że wśród floty przebywa na 100% czterech Cylonów, a może nawet i pięciu? Moim zdaniem te wszystkie elementy polityczne n a tym etapie serialu są niepotrzebne. Zresztą "Boski" Gaius tak samo. Wątek religijny w tym odcinku jeszcze nudniejszy niż wcześniej.
Cylon Anders, to jest postać!
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p