Kate's need to get information out of the hostage may jeopardize her standing with Locke -- as well as with Sawyer.
Data emisji: 22 lutego
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
No odcinek bardzo fajny, co raz więcej tajemnic !! Ale końcówka wymiata ... Według mnie Claire nie zginęła tylko musiała oddać dziecko Kate bo na wyspie by nie przeżyło, ale jeśli zginie to będziesz szkoda jak cholera... spoko z niej babka jest
Coraz więcej się dowiadujemy. Mi się wydaje, że Claire dała Kate Aarona, bo jej się cos stało i żeby ona się nim opiekiwała, chociaż Jack jakoś dziwnie sie zachowywał pod wzgledem tego, że nie chce zobaczyć dziecka. Ale Aaron nie jest chyba traktowany jako ocalały czy jest? jak myślicie? Ogólnie odcinek fajny, ale za dużo się nie wydarzyło. Ciekawe co z tym helikopterem i załogą, ale Miles to mnie zdziwił na maksa tego się z pewnością nie spodziewałam
hmm jak to dziecko Claire to dlaczego Jack nie chcial sie z nim zobaczyc? I jestem bardzo ciekawy co sie stalo z helikopterem i zalogą. Ale koncowka i tak wymiata
Odcinek średni. Na wyspie wiele się nie działo jedynie Miles porozmawiał z Benem i plaża dowiedziała się, że śmigłowiec nie dotarł na statek. Chociaż to nie jest takie oczywiste, równie dobrze może tam być tylko tamci trzymają to w tajemnicy przed zagubionymi. Jest jeszcze jedna możliwość - wiedzieli, że nie dolecą i wylądowali na drugiej wyspie gdzie znaleźli coś o innych. Miles chcę 3,2 mln za Bena, dlaczego jest on taki ważny i skąd ma tyle kasy. Albo ma bogatych sponsorów, albo jego organizacja coś robi. Osobą, która najbardziej drażni na wyspie jest Lock. Nie wie co robić, a innym pakuje granat w usta Jednak wątpię żeby Mailes tego nie przeżył. Robi się z niego zbyt ważna postać. Jednak Dan jest lepszy, Charlote też nie jest nietrafiona. I ma fajny akcent
Również flashworwardy przynudzały. Jedyne co się okazało toto że rozbitkowie wymyślili ładną historyjkę - katastrofę przeżyję 8 osób, ale 2 zginę na wyspie znaczy to pewnie, że 2 umrą przed samym ratunkiem i ich ciała zostaną "świeże" a reszta albo zginie wcześniej, albo nie będzie chciała wrócić. Zastanawia tylko wątek Aarona jako syna Kate - czy to znaczy, że Claire umrze(nie!) czy może nie będzie mogła wrócić. I dlaczego to Kate się nim opiekuje, a Jack nie chcę się do niego zbliżać. No i jeszcze czy James przeżył. Ciekawe też czy akcja tych flashy dzieje się przed tymi z odcinka 03x23 czy po, jednak obstawiałbym to pierwsze.
mam nadzieję że Claire nie zginie tylko np. nie będzie mogła opuścić wyspy i da dziecko Kate. dziwi mnie tylko czemu Jack nie chce go zobaczyć. zauważyłem też 1 rzecz związaną z 'nowoczesnością' - Jacob strasznie się wkurzył gdy Locke zapalił latarkę, szef Elsy jak sama powiedziała nie jest dobrze nastawiony do wynalazków, a Kate spytała się tej kobiety czy nie pozwalała Aaronowi oglądać telewizji. ciekawe czy ma to jakiś związek.
Odcinek strasznie przynudzal, juz w polowie odcinka mozna bylo sie domyslic ze "syn Kate" to Aaron wiec mnie koncowka zabardzo nie zaskoczyla. Nic sie nei wyjasnilo a najwazniejsze pytania to : Dlaczego Jack nie chce zobaczyc Aarona ? Czy Aaron jest liczony do tej 6 ocalalych? Co sie stalo z Saidem i reszta z helikoptera?
W odcinku strasznie nie podobało mi się to przesłuchanie Jacka i ta jego bajeczka. Jeśli chodzi o dziecko to tak przypuszczałem, że może to być Aaron bo zostało to zasugerowane w tej rozmowie Kate z Cleire, a potem wszystko okryte taką tajemnicą. Desmond i Sayid pewnie zostali uwięzieni, przecież nie można lecieć helikopterem ponad dzień przez 40 km czy tam 80, nie pamiętam dokładnie na ile oddalony jest statek, nawet jak są jakieś zawirowania czasowe.
Nie zwróciliście uwagi na najciekawszą rzecz. Na sali rozpraw mowa jest o 8 osobach którzy przeżyli katastrofę, co jest oczywiście bajeczką, ale najciekawsze jest to, że przecież w drugim odcinku dowiadujemy się we fleshforwardach, że katastrofy nikt nie przeżył. Czyli jednak przekręt wychodzi na jaw? Ciekawe jak to zostanie wytłumaczone ludziom ze "świata zewnętrznego"
Końcówka mnie wgnitoła w fotel. Myślałem, że powie Sawyer Jr., a tu Aaron. Flashe bardzo dobre, podobały mi się. Nieźle to wymyślili - ale dlaczego? I co się stało z Claire?
Spotkanie Milesa z Benem takie sobie. Granat w ustach rulez.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p