Kara Thrace seeks her own path in the search for Earth while the Cylons face the threat of sentient Centurions. A member of Galactica's crew learns a dark secret about a loved one.
Data emisji: 18 kwietnia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
no już wiemy, że czwórka cylonów z Galactici dobra nie jest, pewnie gdy zagraża im niebezpieczeństwo to włącza im się coś u znanej siódemki wojna domowa, chociaż ciekawe czy jeszcze trwa, czy już się zakończyła a Kara na wycieczce w poszukiwaniu Ziemii ogólnie ten sezon wydaje mi się jakiśtaki bardziej mroczny i znowu rozmawiam sam ze sobą
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Odcinek był ok, chociaż dwa pierwsze bardziej mi się podobały Spodziewałam się, że ta cała kobieta-cylon (jakkolwiek ma na imię ) pokaże swoją drugą twarz, kiedy odbierze dziecko.. U Kary na razie się wiele nie działo, żadnych postępów w poszukiwaniu Ziemi
A więc cyloni zaczęli swoje dzieło zniszczenia we flocie Szkoda tylko że padło na Cally. Lee teraz będzie jeszcze bardziej wkurzał niż ostatnio. U cylonów również zrobiło się ciekawie bo nastała wojna domowa Fajnie to wygląda jak jeden z nich mówi że są tylko maszynami i nie mają duszy, a drugi przeciwnie Jednak teraz chyba najlepiej będzie mi się oglądało statek Kary bo są na nim moi ulubieni bohaterzy.
Ta kobieta cylon to Tori, i ja się nie spodziewałem że zrobi coś takiego... Biedna Cally... Bardzo ją lubiłem. Momentami myślałem że to te jej głupie schizy są czy coś, ale to chyba jednak prawda... Wojna domowa u Cylonów trwa w najlepsze, fajnie to się rozkręciło, ale myślę że Ci "dobrzy" Cyloni przeżyją. Lee wnerwia, Laura wnerwia, Grr. ;/ Kara sobie nie radzi, ale to się zmieni, wierzę w nią.
Szkoda Cally. Sympatyczna postać. Jednak Wg mnie nie ma czegoś takiego jak włącznik danej czynności u Cylonów. Przynajmniej nic na to nie wskazuje do tej pory. Zawsze była akcja-reakcja.
Bardzo ciekawy odcinek. Ale niestety jak się spodziewałem, Cally przeszła do historii. Z tego wynika, że chyba Tori najbardziej wczuła się w tożsamość cylońską. Ciekawe jak ta czwórka skończy na Galactice.
U Kary nic się nie działo... Złapała tylko jakiegoś schiza.
Co dobrego zrobił Lee? Na cholerę zamarzyła mu się kariera polityczna.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p