pobierz plik w całości
Dwugodzinny odcinek: poznamy nową postać - Kendrę Shaw - ważną, nieprzewidywalną kobietę z Battlestar Pegasus'a.
Data emisji: 24 listopada 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
nikt tu nic nie napisał jeszcze? film już był, połączony w 1 część. Jak dla mnie super. Właściwie głównie mamy wizualizacje wszystkiego co było wcześniej powiedziane, no i ten wątek z hybrydą starych cylonów, jak zobaczyłem wogóle ich to myślałem, że oglądam stare BSG
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Jak można było to przegapić? Sama wpisałaś datę emisji
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Wiem, że wpisałam Ale w kalendarzu, którego używam, nie uwzględnili Razora i kompletnie zapomniałam Już nadrobiłam
Świetny film, podobało mi się przedstawienie Kendry i wszystkie flashbacki. Młody Adama też miał niezłe przygody Fajne wprowadzenie do nowego sezonu, już się nie mogę doczekać
Gdybym oglądał na bieżąco to bym powiedział że była to przystawka przed 4 sezonem a tak to zwykły zapychacz. Przynajmniej dowiedzieliśmy się jak wyglądała życie na Pegasusie za panowania Cain której z początku nie poznałem. Jednak i tak najlepsze było jak hybryda powiedziała że Kara jest zwiastunem apokalipsy. To mi się bardzo podobało
Może to i był zapychacz, ale ja tak się wciągnąłem w BSG że nie pogardzę zapychaczami. Haha, Kara od zawsze siała spustoszenie gdziekolwiek się nie pojawiła, to mi się w niej podoba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p