pobierz plik w całości
What I Am | Air Date: 12/14/2006
Addison and Derek are both horrified to see Mark shaking hands with the Chief, who's just hired him.
They're distracted by Meredith, who keeps throwing up after complaining of a stomachache. She collapses and Cristina asks her if she's pregnant, in earshot of everyone. Meredith says she can't be pregnant, but if she is, it could only be Derek's. She thinks she has an ulcer from trying to juggle Derek and Finn; it turns out she has appendicitis.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mer i morfina - boskie połączenie myślałam, że padnę jak Meredith powiedziała Bailey, że jest śliczna a potem ten "pijacki" wzrok kiedy Finn, Derek i George byli u niej w pokoju... Poza tym, Mark i Callie - nic nie mówię, ale w zasadzie dla mnie to mogłoby już tak zostać
sprawa Izzie, Danny mnie w ogóle nie interesowała bo ich [jako pary] nie lubiłam.
oj tak! wątek Mer + morfina był genialny! ale i tak rozmowa z Mark'iem była chyba najlepsza (-McSteamy, whooo! -Jak się ma moja ulubiona rozpustna kochanka?
-Nie słyszałeś? Teraz jestem cudzołożną dziwką) szczera aż do bólu
świetna była też rozmowa Addie i Bailey
(-Miranda, co ja mam robić?
-Na początek trzymaj nogi razem w jego obecności) boski txt
McSteamy whoooo!, albo jak się Fin dowiedział o niej i George'u, no i rozmowa z Addison była bardzo fajna też.
Ten koleś (sprzedawca samochodów) - chciał tylko zapalić papierosa a spalił sobie całą twarz...
Mark pracuje w SGH...będzie ciekawie...
Addison i ta babka w ciąży, co chciała urodzić w naturalny sposób...dobrze że nic poważnego się nie stało.
Co do Addison to bardzo fajnie się zachowała, jak powiedziała Derek'owi: "Don't hurt her again."
Derek powiedział Mer, że nie może być z nią...no nie mogę...kiedy oni wreszcie będą normalnie ze sobą...te zabawy w kota i myszkę już mnie nudzą...
Sprawa z Denny'm mnie nigdy za bardzo nie obchodziła...ale dzisiejsze sceny z tym związane były dobre - szczególnie jak Izzie wybuchła w rozmowie z ojcem i w ostatniej scenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p