During rehearsal for "Baron's All-American Beauty Pageant," the contestants are shocked to discover the body of Miss Illinois - strangled, but by whom? As Castle and Beckett delve into the cut-throat competition of the pageant world, they learn that a number suspects had motive for murder, including jealous fellow contestants, the pageant's larger-than-life millionaire sponsor, Victor Baron, and the show's host -- hedonistic TV personality, Bobby Stark.
-----------
Zabójstwo na konkursie piękności - no nieźle Śledztwo mi się bardzo podobał bo nieźle aktorów dobrali do swoich ról. Nie zabrakło też kilku twistów Sceny Castle/Beckett ekstra zapowiada się, że może do czegoś dojść w finale Alexis w połowie przyszłego sezonu wyjeżdża na studia? Mam nadzieje, że jednak nie bo brakowałby mi tych scen w domu Ricka. Montgomery też mógłby zostać. Chociaż użeranie się z nowym szefem mogłoby być całkiem fajne
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny odcinek! Mam nadzieję, że dadzą nam coś "pikantnego" podczas finału sezonu. Sprawa przyzwoita, fajny zwrot akcji na końcu, zaskoczyłem się, że to Amber szantażowała a nie była szantażowana. Fajny wątek z Alexis i Ashleyem. Te zdziwienie na końcu Ricka, gdy Alexis zdecydowała się wcześniej studiować w Stanford. "What?!" Jak zwykle świetne sceny Castle/Beckett. Montgomery pewnie nie odejdzie, przynajmniej tak mówiła Beckett.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Taki spokojniejszy odcinek przed finałem sezonu. Całkiem nieźle to wyszło albo po genialnym wcześniejszym odcinku obyło się bez szaleństw. Czas na... wielki finał.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Genialna końcówka odcinka - What? Ja nie wiem jak on sobie bez Alexis poradzi. Szef odchodzi - no niedobrze, niedobrze. zobaczymy co to z tego wyniknie Sprawa całkiem ciekawa, zwroty akcji przyzwoite no i zabójca, którego nikt by nie podejrzewał. No i czas na ostatni, wielki odcinek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p