pobierz plik w całości
Addison takes temporary leave from Seattle Grace and makes a road trip to Los Angeles in order to visit some old friends from medical school. As Meredith continues to bond with her stepmother, Susan, Cristina reluctantly plans her wedding with the assistance of her mother, Helen, and Burke's mother, Mama Jane. Meanwhile, Derek must perform emergency surgery on Ava/Jane Doe, as Alex continues his unfailing bedside manner with her.
Premiera 3 maj.
I nareszcie podwójna dawka Grey'sów - dwugodzinny odcinek
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
I chyba masz rację. Są plotki odnośnie 4 serii wgktórych Callie już ma nie grac. Ale to tylko plotki??!! Ja czuję, że szykuje się mała rewolucja - rozwód i Gerorge - Izzie Może to byłby niezły układ
[ Dodano: 2007-05-05, 19:18 ] Na razie oglądałam pierwszą częśc i spin-off z Addision jest świetny. I gra aktor z Prison Break'a grający Kellermana!!!! Do tego jeszcze przygotowania Christiny do ślubu Jej mina na niespadziewaną wizytę mamuś i przemierzanie sukien.Bezcenne Ściagam szybko drugą częśc^^
[ Dodano: 2007-05-07, 10:12 ] Druga część wcale nie gorsza:) Pomyśł na serię z Addison nabiera rozpędu - pocałunek jej z tym "szarlatanem" - cos czuję, że to będzie następna McCouple:) I scenka jak ten chłopak(on gra Piza w Veronice Mars) idzie surfować.Boskie Szkoda mi tylko było Mer, za nic dostała z liścia(ale może jej tatuś przestanie w końcu grac bo go zbytnio nie uwielbiam
Addison wyjechała sobie do sunny LA mi się tam podobały sceny z nowymi bohaterami...śmieszni są szczególnie Cooper Addison w scenach w windzie byłą po prostu genialna a jak się ten koleś na nią spojrzał, jak zaczęła mu tłumaczyć, jak działa winda na ludzi tam skąd pochodzi. LOL no a ich pocałunek był genialny.
Szkoda mi był Addison jak się dowiedziała, że nie może mieć dzieci.
Mark był taki smutny w tym odcinku...w scenie z Derek'iem się otworzył...a Derek się nabijał z niego...LOL
Cristina biedna. matka własna i mama Burke - oł Jesusu. no i scena z Callie była genialna. za to znowu mnie wkurzała Izzie w tym odcinku...
już tak dobrze szło Mer i Thatcherowi a tu coś takiego...a on to tez przesadził...obwiniać Mer o jej śmierć...
George chce się przenieść...ucieczka na pewno rozwiąże problem...
Ava podczas operacji była najlepsza - mówiła w kilku językach. Miała nadzieje że odzyska pamięć, ale to trzeba chyba odczekać.
George i Burke - pytający Mirande o małżeństwo LOL
George/Izzie - chociaż ich sceny są pełne emocji (szczególnie scena z windzie - ale szczerze mówiąc to w wielkiej mierze zasługa Katherine), ale ich związkowi mówię stanowczo nie!
Pierwsza część: Bardzo mi się podobało. Addison w Californi, Naomi i cała załoga praktyki świetna. Ta sytuacja z "kto jest ojcem dziecka" była świetna. Szkoda mi było Addison, jak się rozpłakała przez to, że nie może mieć dziecka. Ten głos w windzie - i "shut up". Jak jej nie kochać. Druga część: Chyba nawet lepsza. GA mi się nie podobało, PP bardzo. Cooper jest świetny. Adelstein genialny. Głos w windzie okazał się być kamerą. Bardzo mi się podobał pocałunek. Wracając do Greysów; ojciec Mer mnie niemiłosiernie wkurza, to jak ją uderzył - WTF, LOL! To nie jej wina, kur. Szkoda, że ta babka zginęła, fajna była.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p