Blair has to decide between meeting Chuck at the Empire State Building or risking their future together. A gossip about Dan causes problems for Serena and Nate. Dorota and Vanya welcome their baby. Jenny hits rock bottom. Meanwhile, Georgina Sparks returns to the Upper East Side with and agenda.
Data emisji: 17.05.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
powrót Georginy i niespodzianka dla Dana chociaż myślę że to jedna wielka ściema zainspirowana szpitalem, żeby w końcu ktoś jej pomógł...
no i Chuck na końcu jak po śmierci ojca stoczył się...
nie powiem mam ochotę na więcej, ale jakoś bardziej podobała mi się końcówka drugiego sezonu i zaostrzyła mój apetyt na trzeci, czwarty na pewno tak czy inaczej obejrzę...
*najlepsza scena odcinka, gdy Blair grozi Jenny w szpitalu i każe jej zniknąć z wyspy
ten odcinek mnie po prostu zaskoczył. zwłaszcza zakończenie! ale chyba nie mnie jedną finał rozpoczął wiele wątków : nowe życie Jenny ( swoją drogą, jej postać mnie ostatnio bardzo denerwowała, może teraz coś się zmieni? ), Chuck, Georgina, Serena i Dan ... jestem bardzo ciekawa 4 sezonu i uważam, że odcinek rzeczywiście wzbudził dreszczyk emocji, dlatego już nie mogę się doczekać następnego, chociaż zapewne nie znajdziemy tam odpowiedzi na zaistniałe wątpliwości chociaż z drugiej strony, ponoć te 2 pierwsze odcinki mają odegrać kluczową rolę w sezonie. ahhh, już nie mogę się doczekać!
Biedny Chuck i głupia Jenny tak można skomentować ten odcinek że już o całym tym zamieszaniu Nate, Serena ,Dan nie wspomnę - żenada. Każdy z każdym , Moda na sukces się z tego zrobiła
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
malgorzatka napisał(a): nowe życie Jenny ( swoją drogą, jej postać mnie ostatnio bardzo denerwowała, może teraz coś się zmieni? )
zmieni się bo jej nie będzie w 4 sezonie ewentualnie gościnnie może się pojawić, ale nie w stałej obsadzie i dobrze bo patrzeć na nia nie można przez cały 3 sezon się przejadła...
Odcinek oczywiście komplikujący wszystko, ale trzeba czekać na kolejny sezon. A tak w ogóle kiedy ma tak mniej/więcej pojawić się 4 sezon do obejrzenia?
malgorzatka napisał(a): nowe życie Jenny ( swoją drogą, jej postać mnie ostatnio bardzo denerwowała, może teraz coś się zmieni? )
zmieni się bo jej nie będzie w 4 sezonie ewentualnie gościnnie może się pojawić, ale nie w stałej obsadzie i dobrze bo patrzeć na nia nie można przez cały 3 sezon się przejadła...
Zgadzam się, ja też mam już dość Jenny
I zaczyna się odliczanie do nowej serii To prawda, że ma być na CW 13.09???
Wie może ktoś jak się nazywała piosnka z odcinka 22 z 3 serii jak Jeny wraca od Chack-a i płacze w szpitalu i przychodzi do niej Eric ?? Była bym bardzo wdzięczna jak by ktoś wiedział
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p