pobierz plik w całości
After the blow-up with Luke (Scott Patterson), Jess (Milo Ventimiglia) leaves Stars Hollow for Venice, California, to stay with Jimmy (guest star Rob Estes), the father he knows almost nothing about. Jimmy admits he isn't capable of being a father, but promises to ask his live-in girlfriend Sasha (guest star Sherilynn Fenn) to let Jess stay. Back in Stars Hollow, at the same time Lorelai (Lauren Graham) is wondering how to tell Rory (Alexis Bledel) that Jess is gone, she learns that the money Richard (Edward Herrmann) gave her will make Rory ineligible for financial aid at Yale. Feeling stressed out about everything, Rory unexpectedly confronts Emily (Kelly Bishop) over her treatment of Lorelai.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Wstawki z Jessem i jego poznawaniem tatusia były niepotrzebne [ale zakradający się i uciekający Luke był świetny ].
Poza tym Lor znów będzie musiała prosić rodziców o pieniądze...
ten odcinek miał być czymś jakby pilotem do nowego serialu właśnie o tym jak Jess przyjeżdza do swojego ojca itp, ale sięnie przyjął. Podobała mi się ta ich rozmowa pod koniec i tutaj nawet polubiłem Sashe.
A i jeszcze prośba, jeśli nie robi ci problemów to mogłabyś nie pisać Lor? tylko pełne Lorelai? chyba, że lubisz Chrisa to wtedy spokojnie zrozumiem, jak wolisz skrót to też zrozumiem, poprostu ja nienawidzę tego skrótu prawie tak samo jak Chrisa
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Arrow napisał(a):chyba, że lubisz Chrisa to wtedy spokojnie zrozumiem, jak wolisz skrót to też zrozumiem, poprostu ja nienawidzę tego skrótu prawie tak samo jak Chrisa
Dobrze, że zrobiłes wyjątek dla zwolenników Chrisa Ale musze przyznać, że zaskoczyłes mnie, bo nie myślałam, że AŻ tak bardzo go nie lubisz, że nawet przeszkadza Ci 'Lor'
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Piszę Lor, bo jest krócej, mimo wszystko nie kojarzy mi się to aż tak z Chrisem, chociaż fakt, że tylko on tak do niej mówi. Co do lubienia, to akurat mi niezbyt zależy z kim będzie Lorelai, więc mi wszystko jedno Luke, czy Chris I ok postaram się pamiętać, żeby pisać pełnym imieniem, coś jak staram się pisać Cassidy a nie Beaver [apropo VM]
aja napisał(a):Dobrze, że zrobiłes wyjątek dla zwolenników Chrisa Ale musze przyznać, że zaskoczyłes mnie, bo nie myślałam, że AŻ tak bardzo go nie lubisz, że nawet przeszkadza Ci 'Lor'
Nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo go nie lubię zresztą w temacie o nim chyba coś tam napisałem
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Czy ma ktoś z Was napisy do tego odcinka? (3x21) ?? Tylko takie które zaczynają się od razu a nie po ok.30 sekundach bo mam takie a one nie pasują do żadnej wersji jaką posiadam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p