pobierz plik w całości
Choć na razie obejrzałam tylko po angielsku, to już mogę powiedzieć, że na prawdę fajny odcinek. Może nie jakiś rewelacyjne, ale fajny. Końcowa scena Kate/Rick genialna. Castle ładnie wmanewrował Beckett w to wyjście
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Castle ładnie ustawił się na randkę Bardzo podobała mi się ostatnia scena jak popisywał się swoją niewiedzą i coraz bardziej naciągał Kate Sama sprawa też bardzo ciekawa i oczywiście musiał być jakiś mocny twist. Szkoda tylko, że brat ofiary miał z tym coś wspólnego bo od początku był podejrzany. I jeszcze prokurator w to wszystko był zamieszany. No ładnie. Sceny z Alexis w sumie średnie. Rick śledzący każdy jej ruch i to oburzenie Kate było jednak dobre
Świetny odcinek. Wielkim plusem odcinka jest to, że nie domyśliłem się zabójcy. Stawiałem na brata Joe, a tu miła niespodzianka. Fajnie, że w sprawę został wmieszany prokurator, rodzina ofiary, a skazany, na którego były dowody, został uniewinniony. Wątek z Alexis całkiem przyjemny. Castle i jego aplikacje do telefonu. I sam koniec odcinka był genialny, jak Rick wkręcił Kate, że nie widział jeszcze tego filmu.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Bardzo dobry odcinek, a intryga kryminalna z umoczonym prokuratorem w tle na wysokim poziomie. Podejrzewam, że w realnym życiu takie sytuacje się zdarzają. Prawda nie zawsze jest wygodna i kilku wysoko postawionym osobom zależy, żeby prawda nie wyszła na jaw.
Zgadzam się z przedmówcami, że sceny z Alexis zaczynają być mocno przesadzone. Ona jest tak słodko-grzeczna, że aż razi po oczach.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Ale my, przynajmniej ja nie powiedziałem że sceny z nią są przesadzone. W tym odcinku wypadły tak sobie, ale ja ją wciąż bardzo lubię. A to że tak słodka to jej ogromny plus
Czesiek_PL napisał(a):Ale my, przynajmniej ja nie powiedziałem że sceny z nią są przesadzone. W tym odcinku wypadły tak sobie, ale ja ją wciąż bardzo lubię. A to że tak słodka to jej ogromny plus
Ja sobie to dopowiedziałem. Haha! Chodzi mi o to, że Alexis jest córką świetnego i znanego pisarza. Sława i bogactwo, a ona się zachowuje jak dziecię wyrwane rodem z jakieś baśni. Uważam, że można by ją trochę rozluźnić.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p