Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Nauka do aplikacji Off-topic 285
Niepołomice urolog Off-topic 232
Thermomix czy polecacie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 231
Wybór ekspresu do kawy do biura Off-topic 227
Klimatyzacja Rzeszów Off-topic 224

3x19 - Chuck Versus the Ring: Part 2 (Season finale) » Zakończone Seriale » Chuck • seriale forumtv.pl

<<

Chris

Ekspert

gadu:
11098624

Postdodano 9 maja 2010, o 21:22

3x19 - Chuck Versus the Ring: Part 2 (Season finale)

Spoiler:

Data emisji: 24.05.2010r.
Debra fuckin' Morgan

do nadrobienia: the good wife, ahs, 30 rock, parks and rec, the shield, justified, mad men, house of cards, sopranos, 6fu, fnl, arrested dev;
big c, west wing, nip/tuck, weeds, qaf, ally mcbeal, in treatment, big love
<<

robpal

Użytkownik

Ulubiony serial:
The Wire, 24, Fringe

Postdodano 25 maja 2010, o 17:16

Odp: 3x19 - Chuck Versus the Ring: Part 2 (Season finale)

Muszę przyznać, że słabiej niż się spodziewałem. Od początku było wiadomo, że Shawa upolują i że ojciec zginie, tylko ostatnie 2 minuty naprawdę ciekawe :) No i jeszcze nic nowego w wątku Sarah - Chuck (cały czas mam wrażenie, że to było pod publiczkę), w którym mamy zastój od s01e13... Trochę poniżej oczekiwań.
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 26 maja 2010, o 01:02

Robpal a co byś chciał od wątku Chuck/Sarah? Teraz są parą, dobrze im ze sobą więc ciężko byłoby to rozwinąć no może poza ślubem :)

Pierwsze 30 minut odcinka bardzo mi się podobało. Taki nawiązanie do poprzedniego - cały czas akcja i coś się dzieję.
Morgan przeszedł samego siebie w tym odcinku - na początku genialna scena w samochodzie Casyego i użycie rakiet, potem na akcji z Johnem, który znajduje u niego telefon do Alex, w końcu wyłamanie sobie kciuków i nareszcie wysadzenie BuyMore xD Trochę naciągane z tym odliczaniem, ale niech już im będzie :) Ciekawe tylko czy sklep pojawi się w 4 sezonie albo chociaż jakaś jego namiastka. Może dostaniemy przygody Jeffstera xD ich teledysk był genialny xD
Fajne były sceny z przeszłości jak pokazali młodych Bartowskich. Głupie było natomiast to, że wtedy Chuck dostał pierwszy przebłysk. Strasznie naciągana.
Kręg został pokonany, a starszyzna zdjęta. Akcja dobra, ale strasznie stereotypowa. Chociaż Chuck fajnie to rozegrał. I to jak wyjśmiał wyjawianie planu przez czarne charaktery xD
Walka z Shawnem w BuyMore dobra.Restart systemu do przyjęcia. Akcji było sporo. Szkoda tylko, że Daniel został zatrzymany bo to znaczy że może jeszcze wrócić.
Końcówka natomiast straszna. Obawiałem się, że pojawi się wątek matki Chucka. Nie mam tylko pojęcia co o nim myśleć. Jego ojciec wciąż pracował jako szpiego tylko co takiego robił? Niszczył tajne organizację? Kim w takim razie była matka Chucka? Ona też jest jakimś ważnym szpiegiem czy może głównym złym przyszłego sezonu. I co się stanie z Chuckem i ekipą. - niby mówią że odchodzą, ale czy to znaczy, że teraz będą pracować na własną rękę? Przekonamy się jesienią...
<<

robpal

Użytkownik

Ulubiony serial:
The Wire, 24, Fringe

Postdodano 26 maja 2010, o 15:45

Ja myślę, że Chuck im powie, że musi cośtam zrobić (wątek z matką) a oni mu będą pomagać :P
<<

eLMaQ

Moderator

Ulubiony serial:
BB / Fringe / MM / SoA

gadu:
3343371

Postdodano 26 maja 2010, o 17:23

Akcja, akcja, akcja! :P Świetny odcinek i dobry finał sezonu! :D
Pokonanie Shawa, wybuch bomby w Buy More i Jeffster poszukiwany! :P
I jego motyw z matką Chuck'a, wiedziałem, że ona prędzej czy później też się pojawi. :P Ciekawe kim ona jest?
Córka Johna dołączyła do paczki, Morgan będzie pewnie do niej zarywał. :D
Teraz Chuck będzie musiał coś wymyślić, żeby nie zerwać obietnicy.
Fajnie, że pojawiły się wspomnienia i okazało się, że Chuck już wcześniej dostał naładowany danymi. :P W sumie to by wyjaśniało, dlaczego przyswoił on Intersekt na samym początku .
<<

Lucas Scott

Uploader

Postdodano 26 maja 2010, o 20:19

Zdziwiła scena jak mały Chuck wgrał sobie pierwszego intersekta Chuck ma już w sumie 3 za młodu, od Bryce'a i 2,0 Jest wyjątokowy jego mózg i to wytrzymał, no w sumie te przebłyski ostatnie dały siwe znaki, bo Chuck już ma w mózgu 3 wersje

Jeffster - briliant, brilinat, brilinat !!! teledysk Jeffstera
Morgan z karabinem, numerem Alex córki Caseya

Na szczęście końcówka pokazała, że jest też Mrs. Bartowski więc bez obaw jest historia na 4 sezon, no i nowe grupy szpiegów... Hydra, Kruk, Fenix?

Tak serial osiągnął w tym sezonie genialne wyniki, 1 i 2 sezon były niczym w porównaniu do 3. NBC z wielką chęcią zamówiła (kwestia oficjalnego oświadczenia ) 4 sezon 13 odcinków. Jak już podałem w innym dziale dostał szanse na 3 sezon i wykorzystał ją w 101% wg. NBC
<<

Chris

Ekspert

gadu:
11098624

Postdodano 30 maja 2010, o 20:33

Świetny finał sezonu. Tyle sie działo!

Shaw na szczęście nie żyje już na 200%. :D

Morgan jest geniuszem.

Mamy background pod 4. sezon. Zapowiada się świetnie. Podoba mi się wątek z matką i te wszystkie akta, które zostawił Stephen. Testament Shaw'a to nic w porównaniu z tym. xD
Debra fuckin' Morgan

do nadrobienia: the good wife, ahs, 30 rock, parks and rec, the shield, justified, mad men, house of cards, sopranos, 6fu, fnl, arrested dev;
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 30 maja 2010, o 20:56

Shaw nie żyję? A on nie został zatrzymany przez Sarę i Chucka? Czy może coś mi umknęło? :)
<<

Chris

Ekspert

gadu:
11098624

Postdodano 30 maja 2010, o 22:14

Boże, o czym ja pisze. xD Bardzo chciałem, żeby Shaw zginął, a jako, że oglądałem odcinek o 2 w nocy tak mi się wydawało... xD
Debra fuckin' Morgan

<<

robpal

Użytkownik

Ulubiony serial:
The Wire, 24, Fringe

Postdodano 30 maja 2010, o 22:54

Przeżył, przeżył i pewnie jeszcze krwi napsuje :)
<<

justin

Moderator

Ulubiony serial:
doctor who

Postdodano 7 cze 2010, o 13:50

Casey i Morgan to mój ulubiony wątek teraz :P Serial niestety nie śmieszy tak jak kiedyś już.
Nie chciałabym, żeby ten serial stał się zbyt mroczny. A na to właśnie wskazuje.
fan of british tv.
Oglądam: Hart Of Dixie, Super Fun Night, The Carrie Diaries, Dracula, The Crazy Ones, Ravenswood
Czekam na powrót: Doctor Who, Switched at Birth, The Fosters,Twisted, Baby Daddy
Do nadrobienia: Merlin
Planowane:
<<

nadal77

Znawca

Ulubiony serial:
Six Feet Under

gadu:
1729482

Postdodano 10 cze 2011, o 23:02

Piękny finał :).
Shawn pokonany , choć przyszło to dosyć łatwo , te całe nabranie go , złapanie starców :P.

Morgan wysadził BM , ale jazda xD , wyłamał sobie kciuki :P , i pewnie będzie zarywał córke Johna :)
Jeffster i ich teledysk :D

Obietnica Chucka, ciekaw jestem czy ją dotrzyma :P, troche szkoda bo juz liczyłem na szpiegowską rodzinke :)
Do fajnej ekipy dołączyła jeszcze córka Caseya :)
Finałowa walka całkiem całkiem. Za to końcówka już mi się bardzo podobała , ujawnia sie matka Chucka i możliwe, że będzie po złej stronie.
Nieżle :).

Ten sezon według mnie był najlepszy , dużo śmiesznych scen , Casey , Morgan( zwłaszcza gdy dołaczył do ekipy :D) , Awesome :) , Chuck i Sarah tym razem bez nudów :). Uwielbiam ten serial :).
Spartacus * Shameless * The Walking Dead

http://www.filmweb.pl/user/DaroJuVE
<<

TomekSzymek

Oglądam seriale

Postdodano 5 maja 2013, o 12:25

No całkiem niezły finał :)
Najgorsze, że Shaw nadal żyje. Pewnie gdzieś go tam zabrali, ale z Intersektem i tak wydostanie się zewsząd.
Z Morgana robi się coraz lepszy szpieg i do tego spodobała mu się córka Caseya.

Obietnicy Chuck pewnie nie dotrzyma, bo poznał teraz sekrety ojca i nie może tak tego zostawić. Pewnie czwarty sezon będzie się kręcił dookoła matki Chucka.
No i muszą załatwić sobie nową pracę :D

Trzeci sezon był zdecydowanie najlepszy. Szczególnie jego początki.