The Ring is closing in on Chuck and Operation Bartowski. Fortunately, Chuck’s dad Steven is working hard to save his son. Meanwhile, Casey must secretly protect his daughter from the Ring, and Big Mike receives some serious news about the Buy More.
Data emisji: 24.05.2010r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Muszę przyznać, że słabiej niż się spodziewałem. Od początku było wiadomo, że Shawa upolują i że ojciec zginie, tylko ostatnie 2 minuty naprawdę ciekawe No i jeszcze nic nowego w wątku Sarah - Chuck (cały czas mam wrażenie, że to było pod publiczkę), w którym mamy zastój od s01e13... Trochę poniżej oczekiwań.
Robpal a co byś chciał od wątku Chuck/Sarah? Teraz są parą, dobrze im ze sobą więc ciężko byłoby to rozwinąć no może poza ślubem
Pierwsze 30 minut odcinka bardzo mi się podobało. Taki nawiązanie do poprzedniego - cały czas akcja i coś się dzieję. Morgan przeszedł samego siebie w tym odcinku - na początku genialna scena w samochodzie Casyego i użycie rakiet, potem na akcji z Johnem, który znajduje u niego telefon do Alex, w końcu wyłamanie sobie kciuków i nareszcie wysadzenie BuyMore Trochę naciągane z tym odliczaniem, ale niech już im będzie Ciekawe tylko czy sklep pojawi się w 4 sezonie albo chociaż jakaś jego namiastka. Może dostaniemy przygody Jeffstera ich teledysk był genialny Fajne były sceny z przeszłości jak pokazali młodych Bartowskich. Głupie było natomiast to, że wtedy Chuck dostał pierwszy przebłysk. Strasznie naciągana. Kręg został pokonany, a starszyzna zdjęta. Akcja dobra, ale strasznie stereotypowa. Chociaż Chuck fajnie to rozegrał. I to jak wyjśmiał wyjawianie planu przez czarne charaktery Walka z Shawnem w BuyMore dobra.Restart systemu do przyjęcia. Akcji było sporo. Szkoda tylko, że Daniel został zatrzymany bo to znaczy że może jeszcze wrócić. Końcówka natomiast straszna. Obawiałem się, że pojawi się wątek matki Chucka. Nie mam tylko pojęcia co o nim myśleć. Jego ojciec wciąż pracował jako szpiego tylko co takiego robił? Niszczył tajne organizację? Kim w takim razie była matka Chucka? Ona też jest jakimś ważnym szpiegiem czy może głównym złym przyszłego sezonu. I co się stanie z Chuckem i ekipą. - niby mówią że odchodzą, ale czy to znaczy, że teraz będą pracować na własną rękę? Przekonamy się jesienią...
Akcja, akcja, akcja! Świetny odcinek i dobry finał sezonu! Pokonanie Shawa, wybuch bomby w Buy More i Jeffster poszukiwany! I jego motyw z matką Chuck'a, wiedziałem, że ona prędzej czy później też się pojawi. Ciekawe kim ona jest? Córka Johna dołączyła do paczki, Morgan będzie pewnie do niej zarywał. Teraz Chuck będzie musiał coś wymyślić, żeby nie zerwać obietnicy. Fajnie, że pojawiły się wspomnienia i okazało się, że Chuck już wcześniej dostał naładowany danymi. W sumie to by wyjaśniało, dlaczego przyswoił on Intersekt na samym początku .
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Zdziwiła scena jak mały Chuck wgrał sobie pierwszego intersekta Chuck ma już w sumie 3 za młodu, od Bryce'a i 2,0 Jest wyjątokowy jego mózg i to wytrzymał, no w sumie te przebłyski ostatnie dały siwe znaki, bo Chuck już ma w mózgu 3 wersje
Jeffster - briliant, brilinat, brilinat !!! teledysk Jeffstera Morgan z karabinem, numerem Alex córki Caseya
Na szczęście końcówka pokazała, że jest też Mrs. Bartowski więc bez obaw jest historia na 4 sezon, no i nowe grupy szpiegów... Hydra, Kruk, Fenix?
Tak serial osiągnął w tym sezonie genialne wyniki, 1 i 2 sezon były niczym w porównaniu do 3. NBC z wielką chęcią zamówiła (kwestia oficjalnego oświadczenia ) 4 sezon 13 odcinków. Jak już podałem w innym dziale dostał szanse na 3 sezon i wykorzystał ją w 101% wg. NBC
Mamy background pod 4. sezon. Zapowiada się świetnie. Podoba mi się wątek z matką i te wszystkie akta, które zostawił Stephen. Testament Shaw'a to nic w porównaniu z tym.
Casey i Morgan to mój ulubiony wątek teraz Serial niestety nie śmieszy tak jak kiedyś już. Nie chciałabym, żeby ten serial stał się zbyt mroczny. A na to właśnie wskazuje.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Piękny finał . Shawn pokonany , choć przyszło to dosyć łatwo , te całe nabranie go , złapanie starców .
Morgan wysadził BM , ale jazda , wyłamał sobie kciuki , i pewnie będzie zarywał córke Johna Jeffster i ich teledysk
Obietnica Chucka, ciekaw jestem czy ją dotrzyma , troche szkoda bo juz liczyłem na szpiegowską rodzinke Do fajnej ekipy dołączyła jeszcze córka Caseya Finałowa walka całkiem całkiem. Za to końcówka już mi się bardzo podobała , ujawnia sie matka Chucka i możliwe, że będzie po złej stronie. Nieżle .
Ten sezon według mnie był najlepszy , dużo śmiesznych scen , Casey , Morgan( zwłaszcza gdy dołaczył do ekipy ) , Awesome , Chuck i Sarah tym razem bez nudów . Uwielbiam ten serial .
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p