Robpal a co byś chciał od wątku Chuck/Sarah? Teraz są parą, dobrze im ze sobą więc ciężko byłoby to rozwinąć no może poza ślubem

Pierwsze 30 minut odcinka bardzo mi się podobało. Taki nawiązanie do poprzedniego - cały czas akcja i coś się dzieję.
Morgan przeszedł samego siebie w tym odcinku - na początku genialna scena w samochodzie Casyego i użycie rakiet, potem na akcji z Johnem, który znajduje u niego telefon do Alex, w końcu wyłamanie sobie kciuków i nareszcie wysadzenie BuyMore

Trochę naciągane z tym odliczaniem, ale niech już im będzie

Ciekawe tylko czy sklep pojawi się w 4 sezonie albo chociaż jakaś jego namiastka. Może dostaniemy przygody Jeffstera

ich teledysk był genialny

Fajne były sceny z przeszłości jak pokazali młodych Bartowskich. Głupie było natomiast to, że wtedy Chuck dostał pierwszy przebłysk. Strasznie naciągana.
Kręg został pokonany, a starszyzna zdjęta. Akcja dobra, ale strasznie stereotypowa. Chociaż Chuck fajnie to rozegrał. I to jak wyjśmiał wyjawianie planu przez czarne charaktery
Walka z Shawnem w BuyMore dobra.Restart systemu do przyjęcia. Akcji było sporo. Szkoda tylko, że Daniel został zatrzymany bo to znaczy że może jeszcze wrócić.
Końcówka natomiast straszna. Obawiałem się, że pojawi się wątek matki Chucka. Nie mam tylko pojęcia co o nim myśleć. Jego ojciec wciąż pracował jako szpiego tylko co takiego robił? Niszczył tajne organizację? Kim w takim razie była matka Chucka? Ona też jest jakimś ważnym szpiegiem czy może głównym złym przyszłego sezonu. I co się stanie z Chuckem i ekipą. - niby mówią że odchodzą, ale czy to znaczy, że teraz będą pracować na własną rękę? Przekonamy się jesienią...