After a tip from "Rebel", Matt and Peter hurry to rescue Daphne and find evidence that may expose the government's plans to capture those with powers. Sylar uncovers the truth about his mother from past memories on his father, while the Hunter hatches an explosive plan of his own.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Lepszy od poprzedniego, ale dla mnie jest ciągle za mało akcji i to nie są Heroesy z sezonu pierwszego czy drugiego. Wątek Claire może wydawać się nudny, ale mi się podoba. Ciekawe co będzie dalej z tym chłopakiem. Sylar naprawde zaskoczył, no może nie on, ale jego ojciec. Naprawde w ten sposób zabił matke i zostawił dziecko? Tego się nie spodziwałem. Mama Claire jest świetna. Matt w Waszyngtonie sobie stanął z bombą na sobie - ciekawe co zrobi. No, oby teraz serial wracał na dobry tor, bo jak nie to...
Haha, fajne było jak Mat i Pete wyciągnęli od ochroniarza na które piętro mają się udać. ;d Jak im fajnie to oznajmił. ;d Potem jak Parman się do kamery uśmiechnął to już w ogóle padłem! Końcówka i Barbie, lol. Chłopak od Claire już nie wróci znając herosów i przelotnych bohaterów. Na stałe są Tylko Ci od początku. A w ogóle to co z naszymi azjatami? Bo trochę zapomniałem gdzie oni się podziali.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p