Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 18 maja 2008, o 23:35 przez henet, łącznie edytowano 1 raz
o już się doczekać nie mogę nie wiedziałam, że to już koniec sezonu!!! jestem miło zaskoczona i już wiem dlaczego w poprzednim odcinku wykończyli Belle tak szybko... już zacieram ręce jak uratują Deana...
odcinek miazga... szczególnie podobały mi się sceny z Rubi, ciekawe czy jeszcze ją zobaczymy... Zakończenie pozostawia wiele pytań Już nie mogę się doczekać kolejnego sezonu.
Nie spodziewałem się że finał będzie TAK wyglądał. Dean mimo wszystko wylądował w piekle czyli w 4 sezonie Sam będzie go ratował. Nareszcie pojawiła się Ruby i nas opuściła? W Samie znowu uaktywniły się moce, w przyszłości zrobi z nich użytek. Scena jak bracia śpiewali w samochodzie była świetna, dawno się tak nie uśmiałem Lilith na wakacjach również była niezła - niewinna dziewczynka, a potem demon. Teraz tylko czekać do września na następny sezon. Mam nadzieje że będzie tak jak zawsze czyli co sezon lepiej.
zajebisty odcinek naprawdę jestem bardzoooo pod wrażeniem ostatnia scena Deana w piekle jak z Hellraisera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no bedzie się działo w 4 sezonie bez wątpienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
Łe, słaby odcinek właśnie... ja się spodziewałem walki. ;] Ruby pewnie się już nie pojawi tak jak Bela, no ale może to i lepiej, tylko żeby Sam teraz odzyskał colta i może zabije w końcu Lilith.
Tylko nie mówcie mi, że Ruby nie pojawi się już w tym pięknym ciałku Katie Cassidy!
Co do samego odcinka to bardzo mi się podobał. Prawdę mówiąc spodziewałem się czegoś innego, ale to dobrze, że zakończenie mnie zaskoczyło. Gdyby tylko bracia posłuchali Ruby i zastosowali się do jej planu. Kto wie jak by się to potoczyło. A tak zostało pokazane to co już wiedzieliśmy - Lilith boi się Sama i nie może go pokonać. Szkoda, tylko że Sammy nie zdążył z nia skończyć.
Ostatnia scena była genialna! Dean powieszony na łańcuchach błagający o pomoc. Będzie się działo!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p