Chuck struggles with disturbing dreams and now he believes his most recent dream predicts danger for a visiting head of state. General Beckman, however, is unconvinced and assigns Chuck to meet with a CIA psychiatrist Dr. Leo Dreyfus (Christopher Lloyd). Meanwhile, Ellie gets surprising news and Anna (Julia Ling) returns to the Buy More to talk to Morgan.
Data emisji: 10.05.2010r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Całkiem przyjemy odcinek, trochę mało akcji, ale skupiono się na relacjach damsko - męskich, dla mnie ok Wkurza mnie tylko wizja tego, że Shaw może dalej żyć - nie lubiłem typka.
Stało się, najgorszy odcinek sezonu. Tak sceny były ciekawe trochę Jeffstera.. Morgan poważnieje Casey mięknieje Sarah wyznająca miłość Chuckowi No i Chuck... Oj coś mi się wydaje, że serial się kończy. Jak Chuck ma takie rysy w psychice już przez Intersket to wyląduje w psychiatryku na dobre... Głupio robi, że znowu Sare okłamuje, jej dzisiejsze deklaracje pokazały wyraźnie, że Chuck jest miłością jej życia i jest w nim zakochana jak w nikim w zyciu nie była.. No tak to rodzinka BArtowskich oficjalnie jest już zaznajomiona z służeniem dla kraju Dziś przyszedł czas na Elli... Serial zmierza ku końcowi, 4 sezon to będzie koniec raczej...
No tak to rodzinka BArtowskich oficjalnie jest już zaznajomiona z służeniem dla kraju Dziś przyszedł czas na Elli...
Ellie jak na razie nie służy krajowi tylko jest wykorzystywana przez Ring. Mi się to podoba bo znaczy to, że może się dowiedzieć o sekrecie brata. Jej sceny z Caseyem były dobre
Sam odcinek dla mnie świetny, ale to dlatego że uwielbiam ten serial. Sny Chuckca genialne. Fajnie było zobaczyć jak Chuck strzela to Shawa a to czy żyję jest mi obojętne. W tym serialu nie mam nic przeciw zmartwychwstaniom. Sceny w psychiatryku i u doktorka genialne najlepsze była armia Merlina i pseudokarate Chucka Sarah w końcu powiedziała Chuckowi że go kocha! Anna wróciła! mam tylko nadzieje, że na dłużej niż na jeden odcinek bo ją bardzo lubię
Chuck w psychiatryku, no wkońcu ten intersekt musiał zacząć płatać figle, przegrzał sie. Sny bardzo fajne. Sceny w psychiatryku świetne, ekipa merlina , Chuck i jego karate . Casey jaki troskliwy ostatnio . Anna wróciła , lubie ją , ale nie lubie tego ze raz sie pojawia a potem znika . Mam nadzieje, że ją wkońcu nam zostawią, przeciez kiedyś John przymierzał ją jako agenta , fajnie by było. Śmieszne sceny Ellie/Casey, ale nie podoba mi sie , że Ellie zostaje wrabiana, ciekawe czym to sie skończy. No i powoli pewnie dowie sie o wszystkim, najgorzej będzie z jej reakcją , w końcu dowie sie , ale jako ostatnia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p