As time runs out for Dean (Jensen Ackles), Sam (Jared Padalecki) convinces him to head to Eerie, Pennsylvania to investigate a possible zombie case.
Instead, they discover Doc Benton (guest star Billy Drago), a real-life doctor who, in 1816, abandoned his medical practice to follow his obsession with finding the key to eternal life by drugging people and stealing their vital organs.
Meanwhile, Bobby (Jim Beaver) finds out where Bela (Lauren Cohan) is hiding, and Dean heads out to confront her, leaving Sam behind to deal with the good doctor. Dean and Bela battle it out for the last time, and Dean leaves Bela in a desperate, and possibly fatal, position.
Charles Beeson directed the episode written by Sera Gamble.
Data emisji: 08.05.2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
odcinek super jak dla mnie... doktorek był niezły, fajny motyw z nim zrobili... no i Bella hmmm... z jednej strony szkoda bo myślałam że jakoś inaczej się przyczyni chłopakom, ale z jednej strony dobrze, że pożegnali ją szybko i bez przeciągań zbytecznych...
A mi szkoda Belli, lubiłem jej i żałuje że scenarzyści rozwinęli tak jak wątek. Moje przypuszczenie się sprawdziły - to Lilith trzyma umowę. Na zakończenie sezonu szykuje się powrót Ruby. Doktorek był mocny, jak z jakiegoś sleshera.
dokładnie doktorek im się udał co do Belli to osobiście bardziej mi jej szkoda niż Ruby ale zakładam, że ona w następnym odcinku też nie dobrze skończy...
Miała na imię Bela, to fakt, ale po co się tak denerwujesz? Nie lubiłem jej strasznie, ładna była chociaż to można było popatrzeć na jej pyszczek, doktorek zajebisty był! A co do finału, byłem przekonany że jeszcze ze cztery czy pięć odcinków przede mną...
Dobry odcinek. Podał mi się klimat - ześwirowany "Frankensztajnik", ktory chce być nieśmiertelny. Sam widać było rozważał jego pomoc dla Deana, ale ten z takimi postępuje inaczej.
Szkoda Beli. Naprawdę ją lubiłem. Poznaliśmy jej smutną historię - zwyrodniali rodzice, zawarcie paktu z demonem no i czas zapłaty po 10 latach. Jak się okazało jej, jak i Deana umowę trzyma Lilith. Można się tego było domyśleć. Gdyby Dean nie był taki przebiegły, to pewnie Bela żyła by dalej, a bracia już nie...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p