The Gormogon serial killer is back again, and the silver skeleton from the basement vault has gone missing. All the Jeffersonian employees become suspects, with the scary possibility that one of their own is working with Gormogon.
Data emisji: 19. maja 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ale odcinek, ale odcinek! Jeden z najlepszych, znów. Zaczynając od początku; Booth preżył, udawał martwego. Ale sie zdziwiłem, jak zobaczyłem, że cała ekipa wybiera sie na pogrzeb. Potem sprawa Gormogona. Byłem prawie na 100% pewny, że to Słodko jest Gormogonem, albo jego uczniem. Rzeczywiście miał czas. Eksplozja Zacka, na początku było mi go tak szkoda... I Hodgins sie obwiniał i wszyscy go wspierali... A tu sie okazuje, że... Zack jest uczniem Gorgomona... I jedzie do psychiatryka. Ciekawe kto Zacka zastąpi... Takiego już fajnego chyba nie będzie... Szkoda Tempe, tak go żałowała. Scenarzyści niesamowicie zaskoczyli... Gormogon wyglądał jak wampir i jeszcze ten dom. Ogólnie ten sezon jest chyba najlepszy. Sprawa Gormogona i poboczne śledztwa ciekawe. Zobaczymy jeszcze Zaka w serialu? Mam nadzieje, że tak.
Ostatnio edytowano 1 maja 2009, o 14:50 przez Chris, łącznie edytowano 1 raz
Wow, odcinek genialny. Chociaż szkoda że się pozbyli Zacka z serialu, ale lepiej zrobić to w taki sposób niz go po prostu uśmiercić. Nigdy bym nie wpadł na to ze to właśnie on jest nowym uczniem. Wszystko w tym odcinku było świetne, początek tez jak Booth upozorował własny pogrzeb, a potem jak Bones wpadła do niego jak się kąpał. Szkoda tylko ze tak się skończył odcinek. Ciekawe kto teraz zastąpi Zacka.
Najlepszy z dotychczasowych finałów. Przez cały odcinek coś się działo.
Najpierw upozorowana śmierć Bootha. Mimo, że wiedziałam że przeżyje bo przecież jest 4 sezon, to byłam w szoku . Jak mu Bones przywaliła, kiedy się dowiedziała, że jednak żyje i nikt jej nic nie powiedział .
Potem sprawa Gormogona. Nie przepadałam za tym wątkiem, ale w tym odcinku w końcu mnie wciągnął. Początkowo myślałam, że uczniem może być Słodko, bo pojawił się mniej więcej wtedy kiedy cała sprawa się rozpoczęła. Było dla mnie mega szokiem, gdy okazało się, że to jednak Zack . Teraz już zniknie na dobre. Myślę, że na jego miejsce może przyjść Edison, bo już na początku sezonu miał zająć jego miejsce. Chyba, że znajdą kogoś innego. Zobaczymy
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
faaajny odcinek. Początek świetny. Akcja w wannie genialna Kaczuszka No i nie podejrzewałam Zacka.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p