dodano 5 gru 2010, o 21:56
Mimo, że sezon ten mniej mi się podobał niż poprzednie, to i tak był bardzo dobry! I to bardzo cieszy, serial trzyma cały czas dobry poziom i wszystko wskazuje na to, że w czwartej serii scenarzyści też nie zamierzają się lenić. Co do samego finału, to był to chyba najlepszy odcinek 3 sezonu.
Świetnie to wszystko chłopaki ukartowali. W sumie to do końca nie chciało mi się wierzyć, że Jax został kapusiem. Wszystko ładnie z klubem ustalił i przejżeli Stahl wręcz idealnie. Genialna scena zemsty na Stahl i Jimmym. I Opie i Chibs mieli okazję, żeby wyrównać rachunki. Unser jak prawie zawsze pomocny klubowi. Ech, jak ja lubię tego staruszka.

To już nie będzie to samo jak nie będzie komendantem... Cieszę się ze zmiany nastawienia u Jaxa. Przejrzał na oczy i zobaczył, że jego ojciec wcale taki idealny nie był. Ciekawe tylko, czy dowie się, że za jego śmierć odpowiedzialni są Clay i Gemma...
Mamy odpowiedź co do fabuły 4 serii. Na pewno akcja nie będzie się rozgrywała cały czas w więzieniu - i dobrze, to mogłoby zabić ten serial. Charming ma swój klimat i tam, na wolności powinni być chłopaki. Nie chcemy przecież drugiego Prison Breaka.

Choć nie ukrywam, że chciałbym ze 2, 3 odcinki zobaczyć, jak SOA radzi sobie w więzieniu.
Nie mogę się już doczekać kolejnego sezonu. Już tęsknię za SOA.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, Game of Thrones, Person of Interest, New Girl, American Horror Story, Homeland, Luther
Nadrabiam: That '70s show, The Wire, Desperate Housewives, Castle, Damages
Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon, The Killing