pobierz plik w całości
Hiro powinien był spalić tą formułę, ale jak wiadomo nie od dziś, za dużo oleju w głowie to on nie ma. Katalizatorem może i był papcio, ale jak umarł, to jakiś jasny dymek z niego poleciał.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A ja się zastanawiam jak Mohinderowi udało się przeżyć. Przecież tylko napił się formuły, a potem cały budynek wybuchł, chyba ze i on zyskał jakieś nowe umiejętności.
Podobała mi się zabawa z czasem - teraźniejszości nie da się zmienić, a ci którzy to robią doprowadzają do sytuacji która i tak ma miejsce. Plus dla scenarzystów.
Minus za denerwujące dialogi o dobrze i źle. Już mi one wychodzą bokiem.
Tak jak Cliare, Nathan, Piter. Ona chcę być za wszelką cenę bohaterką, Nathan sam nie wie czego chcę niby ma być samodzielny, a robi to co chciał jego ojciec a na samym końcu mówi prezydentowi o swoich umiejętnościach. A Piter jak zwykle próbuję zgrywać bohatera, sprzymierza się z złoczyńcami i im ufa, a potem się dziwi że chcą go zabić. Dobrze że odzyskał moce szkoda tylko że musi je zbierać od nowa. Chociaż wystarczy tylko że spotka Sylara i wchłonie to co tamten ma
Ando został akumulatorem taka umiejętność mi się dla niego podoba pasuje do niego i Hiro
Nie rozumiem tylko dlaczego ten murzyn się pojawił na końcu.
Największy plus w odcinku oczywiście dla Sylara zabił on przez te 40 minut więcej osób niż zginęło przez poprzednie 12 odcinków, ale "mamusi" nie wykończył i zaczął te swoje rozważania. Teraz pewnie zacznie szukać ojca i matki bo chyba nikt nie wątpi ze przeżyje. prawda?:)Pewnie są tak samo udani jak synek^^
Jak dla mnie Firma już nie istnieje, a wszystkie jej dane spłonęły w pożarze i nie wierzę że teraz ją odbudują chyba że prezydent powoła specjalna komórkę od tropienia ludzi z zdolnościami. Mogliby zakończyć ten rozdział i skupić się teraz na bohaterach w końcu tytuł Zbiegowie zobowiązuje
Ale tak naprawdę to już było. W jednej z alternatywnych przyszłości do których udał się Piter superbohaterowi żyli w podziemi. I nie mam nic przeciwko żeby do tego wrócić
Jeszcze Fuller wróci do serialu po 20 odcinku więc można liczyć na mocną końcówkę i ciekawy cliffhanger. Oby do 3 lutego
Uwielbiam Hiro i sytuacje z nim związane. Nie mogłem sie opanować od śmiechu. Albo Ando/Matt/Daphne jak próbowali przenieść Ando w czasie. Ando ma moc, lepszy rydz niż nic. Nathan to taki wkurzający ass hole, że żal. Już cała Ameryka będzie ścigać Herosów. I jeszcze nie podziękował Petowi. Claire 'zabiła' Sylara, nice. Oczywiście sie zaraz pojawi, no ale cóż, życie. Angela to taki badass, że... Skończyłem Hirołsów. Teraz miesiąc do next epi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p