Klaus hosts a dinner party and an unexpected guest arrives; Sheriff Forbes shares upsetting news with Alaric and Elena about a weapon used in a murder.
Data emisji: 02.02.12
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Trumna otwarta i zaczęła się masakra. Może nie dosłownie ale coś czuję, że Mistic Falls czekają ciężkie czasy. Tak przeczuwałam, że to właśnie ich matka siedzi w tej ostatniej trumnie. Nie spodziewałam się jednak takiego rozwinięcia tej sprawy. Co mnie zaskoczyło to, to że Elijah jednak okazał się stać po stronie Stefa i Demona, a co więcej, że uwolnił resztę swojej rodzinki. I wszyscy przeciwko Klausowi. Aż do chwili zjawienia się mamuśki, która ciężko namiesza, tak coś czuję. Na sam początek mamy zjednoczenie całej rodziny, a już niedługo zaczną się jakieś szalone plany pewnie. Ciekawe jak Oryginalna odniesie się do hybryd Klausa. Czy pozwoli Elenie po prostu żyć w spokoju, czy będzie ją chciała zatrzymać dla jej krwi jak to Klaus planował, czy może w ogóle sprzeciwi się tworzeniu kolejnych - w to niestety wątpię. Kolejny atak na członka rady, tym razem na biednego Alaricka. Na szczęście miał przy sobie Elenę, która swoją supernaturalnością uratowała mu życie. A raczej mu je odebrała, co pozwoliło mu powrócić do życia. Ciekawe kiedy się dowiemy kto planuje wytępić członków rady, wiemy już, że doktor jest teoretycznie niewinna. Biedna Caroline - jej ojciec jednak nie dał się przekonać do stania się wampirem, ale tego się w sumie spodziewałam. Szkoda mi tylko jej, bo mimo wszystkiego co jej zrobił kochała go. No i na koniec wątek z beznadziejną miłością. Obaj bracia kochają tą samą dziewczynę, zupełnie jak Elijah i Klaus. Ciekawe co z tego będzie. Ale nie spodziewałam się, że Stefo się przyzna, że coś czuje, nie wiedziałam, że on faktycznie coś czuje. Ciężki orzech do zgryzienia. Już się następnego odcinka nie mogę doczekać co to się teraz będzie działo w mieście z seryjnym mordercą, Oryginalną Czarownicą i piątką Oryginalnych Wampirów, z których jedna pragnie śmierci Eleny a inny jej krwi. Pokomplikowało się wszystko strasznie.
Jaka fajna końcówka odcinka Plan Damona wypalił, udało mu się nastawić rodzinkę przeciw Klausowi, nawet Bonnie z matką otworzyły trumną. Tyle że rezultat był niespodziewany. Okazało się że matka była w środku i zamiast pokonać Klausa tylko narobił jeszcze wększych kłopotów. Cała rodzinka pierwotnych do pokonania - może być ciężko Morderca atakuje kolejnych członków Rady. Ciekawe kto nim jest. Może to Jeremy Mocna scena jak Elena zabiła Alarica. I bardzo mi się podobała. Wątek Caroline i jej ojca taki sobie. Rezultat był do przewidzenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p