In order to stop Arthur, Hiro and Clair team up and travel back in time to when Kaito gave Claire to H.R.G. Meanwhile, Peter and the Haitian head out to stop Arthur, but are stopped by Sylar; and Suresh has a breakthrough with the formula.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Nie żebym coś miała do Sylara total!psycho, ale kurde, cały czas nie mogę przeżyć Elle. I jeszcze to spalenie dzisiaj... z jej własnej mocy! Chociaż czuję się usatysfakcjonowana faktem, że widać, że jednak mu na niej zależało, to jak ją złapał za ramie przed spaleniem i te... łzy (?) później, to musiało coś znaczyć.
No, ale Syllar the killer wrócił. Syna nie będzie miał, przyszłość się zmieniła, bla bla bla
No Sylar w tym odcinku niezły był. Zastanawia mnie jak Artur cofnął się w czasie żeby zabrać moc Hiro? No i za długo się nie nacieszył wygraną. Ciekawe z kim będą teraz walczyć? z Nathanem?
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Sylar znowu morduję, brakowało mi tego Świetnie wyglądał w windzie cały na czerwono i jeszcze ten cake
I jak większości też będzie mi brakować Elle...
Hiro został uwięziony 16 lat temu, kto mu pomoże? Czyżby rzeczywiście Ando specjalnie zdobył po to moce? raczej wątpię wolałbym Petera, mógłby je odzyskać po śmierci ojca.
A jak nie to czy nie wystarczyłoby wstrzyknięcie krwi Claire? Skoro matka Hiro uleczyła syna to dlaczego krew nie miałaby pomóc Peterowi.
Arthur nie był ojcem Sylara, ale to nie znaczy że Angela nie jest matkom.
Ok, niech będzie spekulacja , ale napisana w taki sposób jakby to był spoiler. Przynajmniej w moim odczuciu
Czesiek_PL napisał(a):Hiro został uwięziony 16 lat temu, kto mu pomoże? Czyżby rzeczywiście Ando specjalnie zdobył po to moce? raczej wątpię wolałbym Petera, mógłby je odzyskać po śmierci ojca.
Też juz od jakiegoś czasu zastanawiam się czy Ando zdobędzie kiedyś jakąś moc i teraz wydaje się właściwy moment ale nie wyobrażam sobie Ando posiadającego moc Szczególnie jeśli to miałaby być taka sama moc, jaką posiada(ł) Hiro.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Zastanawia mnie jak Artur cofnął się w czasie żeby zabrać moc Hiro? No i za długo się nie nacieszył wygraną.
Tak samo jak to robił Peter, bo przeciez jego moce sobie wziął
Sie okazało że Haitańczykowi moga sie wyczerpac baterie chyba po raz pierwszy to mu sie zdarzyło No ale inaczej nie mogliby uratowac tautuska i Sylara oboje wtedy musieliby zginąć, gdyby nie ten zawias wprost z Haiti. Czemu Sylar nie startowal do murzynka nie wiem, a przeciez ten ma zajebiaszcza moc jezeli chodzi o walke z herosami. Znowu z drugiej strony nie rozumiem dlaczego Haitanczyk nie wylaczyl Sylara - taka z doopy scena pełno takich drobnych pierdół niewytlumaczalnych, nielogicznych.
Drugie moje pytanie jakim cudem Hiro nie zdarzyl sie teleportowac jak go tatus Pettrelli zobaczył, toż to trwa zawsze sekundke i juz go nie ma, a tu zonk dal sie zlapac bezproblemu.
Ten aktor co gra zołnierzyka widac lubi sobie wstrzykiwac rózne swinstwa dla jakis tam mocy bo juz to samo zrobił w 4400
No to teraz strzala sobie walnie Peter (powinien dostac moc zmieniania sie w różowego pudla bo to zajebiscie pasuje do tego aktora) i Mohinder zapewne.
Nuuudy. Dobrze, że papek Petrelli nie żyje, w końcu. To teraz finał i ciekawe czy zniszczą formułe. Ando pewnie sie poświęci dla Hiro i wstrzyknie sobie formułe z mocą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p