3x12 - Evil is Going On (Season finale)
Post edytowany: dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo.
Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2010
świetnie został ucharakteryzowany, a jego teksty boskie. I ta rozpacz jak Sookie spuściła w zlewie Talbota
No i jeszcze jak skończył - został zacementowany, a to znaczy, ze prawdopodobnie jeszcze powróci
I dobrze bo to jeden z moich ulubionych wampirów.
To byłby mocny cliffhanger, ale wszystko zostało ładnie rozwiązane. I nic się Pam nie stało
a Eryk jeszze ładnie załatwił Billa. Dobrze mu tak! Teraz czeka go walka z królową. Mam nadzieje, że obydwoje przeżyją. A jak ona zgnię niech Eryk zostanie królem Luizjany
Szkoda że nie miał więcej widzeń.

albo ten demoniczny śmiech Sookie jak wylewała Talbota do zlewu
Tara jedzie gdzieś w cholerę no co to ma być.. Jason obrońca narodu o matko. No i jakieś woodoo w nowym domu Hoyta i Jess
ale i tak lubię ten serial.
Poza tym miernota jak zazwyczaj. I zdecydwanie nie podobała mi się ta cała szopka z wróżkami - oddajcie mi moją serialową idiotkę!
Totalnie się tego nie spodziewałam, nie wiem czy coś takiego było w książkach, ale nie w tych, które ja czytałam. Może nie doszłam aż tak daleko. No cóż, mam nadzieję, że będzie z nimi oboma w porządku.
Choć za mało jej było.

Ulubiony serial:
GoT / Fringe / Mad Men
gadu:
3343371

No i został zacementowany, w takim razie jest szansa, że kiedyś się pojawi. 
Jesus wiedźmiarzem? Fajnie, czekam na dalszy rozwój tego wątku. 
Szkoda, że teraz matka Hoyta będzie polowała na Jessicę. Szczerze to mam nadzieję, że matce się coś stanie. I o co chodzi z tą lalką w nowym domu? Te ujęcie na nią na pewno nie było przypadkowe. 

Jeśli chodzi o Sookie, to zaliczyła w tym odcinku jeszcze rewelacyjny dialog z Russelem i Talbotem...którego wlała do zlewu z wręcz szatańskim śmiechem.

Walka z królową zapowiada się ciekawie.
Ale go 'śmierc' spotkała. 
Ulubiony serial:
Dexter, Breaking Bad, SoA
gadu:
2027073
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
|
Pobierowo Pobierowo, Polskie Morze. Ośrodek wypoczynkowy 80 m od morza. spanie24.net |