Miguel's out of the picture, but his unstable brother Ramon still poses a threat to Dexter; a potentially fatal surprise could imperil Dexter's impending nuptials to Rita; Debra learns she's in line to get her detective's shield, but troublesome news could tarnish her promotion.
Premiera - 14 grudnia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dobry odcinek, ale po finale spodziewałam się czegoś więcej . Nie podobało mi się, że przez pierwsze pół godziny akcja toczyła się w normalnym tempie, a potem ostatnie 20 minut potoczyło się za szybko. Załatwienie Skinnera trwało dosłownie chwilę. No i szkoda, że nie było jakiegoś momentu zaskoczenia.
Cieszę się, że Deb w końcu dostała odznakę. Zasłużyła . Mam nadzieję, że z Antonem jakoś jej się ułoży w następnym sezonie, bo do tej pory nie miała szczęścia do facetów.
Szkoda, że nie została nierozwiązana sprawa papierów o tajnych informatorach Harry'ego. Coś czuję, że to może być temat następnego sezonu.
Nie wiem jak wytrzymam bez Dextera 8 czy 9 miesięcy, bo pewnie tyle będzie trzeba czekać na następny sezon
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Juliee dokładnie ten odcinek wyglądał tak jakby kręcili, kręcili i nagle w połowie kręcenia ktoś krzyknął "to jest ostatni odcinek serii" i druga połowa to kończenie spraw na szybko typu "no to on go zabije i koniec sezonu, fajrant"
Ta to może być jakiś wątek z tymi aktami w czwartym sezonie, ale na pewno nie główny.
Showtimie puści inne seriale w tym czasie jak Dextera nie będzie. Chyba Weeds nie długo wchodzi co?
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
No główny wątek to pewnie nie będzie, bo głównym jest zawsze jakiś seryjny morderca, ale myślę, że zacznie się grzebanie w przeszłości i osobiście liczę na to, że Deb w końcu się dowie czym naprawdę zajmuje się jej brat
A co do Weeds to zapewne jeszcze trochę. Wcześniejsze sezony były puszczane w okolicach wakacji.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
6 godzinny maraton wytrzymany i muszę powiedzieć, że jestem zadowolony. Z początku miały być tylko 3 odcinki, ale wyszło jak wyszło i sezon zakończony. Może i z początku przynudzał, ale potem to był już doskonale znany Dexter od którego nie dało się oderwać. Zdziwiła mnie sprawa z Ramonem, że to on był tym dobry bratem i szkoda że nie wkopał Miguela w morderstwo Ellen. Wystarczyłoby podrzucić obrączkę, a sprawę przejełaby Maria. Trochę głupio rozwiązali ze Skinnerem, za prosto udało się uciec Dexterowi i dziwne że nie ma znaków po walcję. Powinien tam zostać i odegrać bohatera Ślub się odbył, Dex powiedział tak - sezon 4 zapowiada się dobrze. Brakuję tylko porządnego cliffhangera. Teraz czekać do września na nowe odcinki...
Czesiek_PL napisał(a):Zdziwiła mnie sprawa z Ramonem, że to on był tym dobry bratem i szkoda że nie wkopał Miguela w morderstwo Ellen. Wystarczyłoby podrzucić obrączkę, a sprawę przejełaby Maria. Trochę głupio rozwiązali ze Skinnerem, za prosto udało się uciec Dexterowi i dziwne że nie ma znaków po walcję. Powinien tam zostać i odegrać bohatera
Nie taki diabeł straszny jak go malują, tak co do Ramona.
Z drugiej strony pomyśl. Jakby Dexter tam został, zaczeły by się pytania, szukanie, dopytywanie. Nie ma po co się tak narażac chyba nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p