Camelot's legendary tournament has just one rule which is there are no rules. Terrifying warriors fill the city and Gilli decides to join the action. Gilli starts to realise the full potential of his powers which leaves Merlin feeling torn. Gilli is not only putting his own life in danger but his actions threaten to destroy Camelot. Merlin attempts to make Gilli see sense before it is too late.
Jak ja lubię turniejowe odcinki Szkoda tylko, że Lancelot, Gwaine albo brat Gwen się nie pojawili. No, ale jeszcze jest przecież finał Pojedynki jak zwyle fajnie zrealizowane z odrobiną humoru i dramatyzmem. Mnie tylko irytuję ślepa publiczność na używanie magii Poza tym wszystko jak najbardziej w porządku. Niezła cena Merlina ze smokiem. Stęskniłem się za nim. No i Merlin wzywający smoka jest taki potężny Dudley się spisał Szkoda tylko, że Uther go nie zabił w końcu ;P Podobała mi się ta ostatnia scena jak Gaius przekomarzał się z Merlinem
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja także uwielbiam odcinka z walkami rycerzy, turniejami itd. Trochę dziwi fakt, że nikt nie zauważył używania magii przez Giliego, ale wybaczam. Artur dał wygrać ojcu. Później ojciec mu podziękował i powiedział, że będzie dobrym królem (fuck off Morgana! ).
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Turniej bez zasad. Jak najbardziej sie udal. Morgana podstepem namowila Uthera do wziacia udzialu, kiedy Merlin cos z nia zrobi? Artur dal wygrac krolowi, Uther przez caly odcinek mnie irytowal, szkoda mi bylo, ze tak jechal po synie, ale jednak nie jest taki slepy i zadufajny w sobie. Pod koniec odcinka pokazal, ze jest nawet wporzo
Nie zabraklo smiesznych scen. Np. pierwsza walka Artura, jak jakis koles machal przed nim szablami a on sobie spokojnie stal i jednym ciosem zakonczyl pojedynek Albo jak Merlin wezwal smoka i jak nacpany, na takim mega odlocie mowi: 'I don't think so' Z tego najbardziej smialem I jeszcze ostatnia scena z Gaius'em
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p