Postdodano 3 lut 2012, o 02:45

3x11 - Michael

pobierz plik w całości
31.01. 2012
Spoiler:

Przemowa Artiego do mnie trafiła i genialne wykonanie "Scream" razem z Mikiem, nie słyszałem wcześniej tego kawałka. :) I to już drugi raz, kiedy Artie wstaje z wózka. :P W ogóle Artie dużo i fajnie śpiewał w tym odcinku.
Kurt dostał się do NYADY...no i Rachel też. Przyjęcie oświadczyn przez Rachel było głupie, jak ona może podejmować takie ważne decyzje w tej chwili. :/ Zawsze kiedy myślę, że Rachel już niczym mnie nie zadziwi, w następnym odcinku odwala coś takiego. :P
Fajny wątek walki chórków. :) Występy "Bad" na parkingu i na końcu "Black or White" w auli były świetne. :D
Sebastian wyszedł na głupka i ja cieszę. :P Ale przynajmniej mistrzowskie wystąpienie zaliczył z Santaną w postaci "Smooth Criminal". Uwielbiam ten kawałek, a pomysł z wplątaniem w niego wiolonczel - EPICKOŚĆ! Do tego jeszcze piękny głos Santany. :hearth
Sam i Mercedes...no cóż, musiało do tego prędzej czy później dojść.
Pobierz plik w całości

Post edytowany: dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo.
Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
3x11 - Michael
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03)
Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)

Obrazek