Keller kidnaps Elizabeth and demands the U-boat treasure in exchange for her release. While Peter and Neal work to track it down, Neal is forced to reveal his hidden cache, leaving Peter feeling betrayed.
-------------
Tak, w końcu jest Chociaż oczekiwałem czegoś fajniejszego po powrocie to i tak jak zwykle dobrze mi się to oglądała. Chociaż nie obraziłbym się gdyby dłużej szukali Mozziego. Szkoda też że Keller przypisał sobie zasługi za kradzież ale my dobrze wiemy kto zwinął ten skarb Współpraca Petera, Neala, Kellera i Mozziego bardzo udana Pierw nasłanie policji a potem wykradanie skarbu. I Mozzie z Peterem w mundurach Elisabeth też ładnie się spisała Tak się właśnie zastanawiałem czy diament przeciąłby pancerną szybę (ostatni Sherlock ) i okazało się że Elisabeth przypadkiem go miała Neal wolnym człowiekiem?! To będzie ciekawe ale prędzej czy później musiało do tego dojść. Szkoda tylko że nie było Sary w odcinku
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Wspaniały powrót. Miałam obawy jak to wszystko rozwiążą, ale wszystko poszło gładko. Mozzie wrócił w tempie błyskawicy, czego się podziewałam. Za bardzo lubi Mrs Suit żeby nie popędzić na złamanie karku jej na pomoc. Czwórka włamywaczy - Neil, Mozzie, Peter i Keller - mistrzostwo. Wszystko dobrze zaplanowane, przemyślane, również nie mogło zabraknąć niewielkiej improwizacji zakończonej sukcesem. Elisabeth była jak zwykle świetna. Dobrze sobie z porywaczem pograła a i numer z pierścionkiem wygrał. Ale nic by z tego nie było gdyby nie nasz wspaniała dwójka - Jones i Diana, którzy zjawili się akurat na czas. Keller oczywiście zgarnął całe 'zasługi i honory' za kradzież (w sumie z korzyścią dla Neila), również bezczelnie pograł sobie z prawem. Znając życie to jeszcze o nim usłyszymy i go zobaczymy, bo się pewnie wybroni z tego. Neil miałby być wolny za trzy miesiące? Łał... Tego się nie spodziewałam. To co się stanie z naszym duetem? Czy Neil zostanie pracować z Peterem? Pewnie tak, bo wątpię żeby po całej tej hecy ze skarbem mógł tak po prostu odejść, a jako szarego obywatela go sobie nie wyobrażam. No i ciekawe co z Mozziem. Czy jednak zdecyduje się zostać? Pewnie tak, w końcu nie przeżyłby bez tej całej zgrai miesiąca
Dość gładko rozwiązano sprawę porwania Elizabeth przez Kellera. Świetny pomysł współpracy naszej czwórki. Elizabeth również się wykazała. Keller oczywiście znowu coś wykombinował i przyjął na siebie całą sprawę wykradnięcia skarbu. Ale przynajmniej dzięki temu Neal nie musiał się przyznawać do tego i za trzy miesiące zostanie wolnym obywatelem.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p