Greendale's choir director (Taran Killam) recruits the study group to fill in for the sidelined glee club. Though initially skeptical, the gang soon get in the spirit for the school's Christmas pageant
Data emisji: 08.12.11
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Genialny odcinek! I jak można się w ogóle zastanawiać nad anulowaniem tego serialu? Ja się pytam.
Cały motyw z chórkiem był mistrzowski. Zły trener i tajemnicze Regionals. Było sporo świetnego śpiewania. Werbowanie członków grupy do chórku. Rap Troya i Abeda był przemistrzowski! Nie mogę przestać tego słuchać. Dla chętnych - http://www.youtube.com/watch?v=1X6hG2u89xk. Kolejne wykonanie Troya i Abeda, aby przekonać Pierce'a również było rewelacyjne. Wykonanie Annie było dziwne, ale świetnie się to oglądało. Shirley i chórek aniołków. Abed tańczący i śpiewający z panem Radem. "Śpiew" Britty.
No i oczywiście genialna końcówka z bombkami choinkowymi. Uwielbiam!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Kocham to! Żaden serial nie daje mi takiej radości jak Community i nie wyobrażam sobie przyszłego sezonu bez niego. Od dawna czekałem na śpiewający odcinek i się doczekałem. Oczywiście nie mogę narzekać. Wszystko było cudowne Sam nie wiem które wykonanie najlepsze. Początek z załatwieniem chórku przez Jeffa świetny ładnie to rozegrał Rap Abeda i Troya był genialny cudownie sparodiowali teledyski, pomysł z Troyem agentem cudowny też to kilka razy oglądałem Dobra potem była Annie no włąśnie Annie i jej przekonanie Jeffa. Równie cudne Teksty w piosenkach mistrzowskie Jednak najlepiej wypadło przekonanie Pierce genialny numer, genialny Britta też ładnie zaśpiewała I to jak użyła Jar Jara w swoim wykonaniu Fajny tez motyw z mrocznym nauczycielem i wyjąśniło się jak stary chórek zginął Cudownie wyszły śpiewające bombki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
praca w domu Zarabianie przez internet w domu. Internetowy biznes. Nauczymy Cię jak zarabiać prawdziwe pieniądze bez wychodzenia z domu. forum.lockerz.com.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p