Viewers find out the result of Cappie’s talk with Casey from the previous episode. Will the two finally get back together? And if so, what does it mean for Cappie and Evan’s friendship. Will Ashleigh be supportive?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
WHY EVAN WHY?! dlaczego musiałeś to zrobić?! i dlaczego znowu scenarzyści postanowili skłócić E/C? przecież to był mój ulubiony wątek tej serii, ich sekretna przyjaźń była boska! Jestem maksymalnie zła, że tak to musiało się potoczyć, i jestem zła na Evana chociaż rozumiem co nim kierowało. Jest mi go szkoda i w ogóle, ale między głupimi braćmi, którzy Cię nie szanują a prawdziwym przyjacielem, który Ci ufa wybiera się tego drugiego. Dobrze, że chociaż z nim i Bex coś ruszyło chociaż i tak wydaje mi się, że to trochę głupie i za szybko w takim sensie, że przecież w poprzednim odcinku chciał coś ten teges od Casey Tak jak uwielbiam ten serial i tak jak cieszę się, że C/C są znowu razem i w ogóle tak uważam, że serial dużo stracił odsuwając Cappiego i Evana od siebie... ZNOWU! jako wrogowie byli super, ale jeszcze lepsi jako przyjaciele
Ale teraz będzie ciekawie, wojna pomiędzy KT a OC może być genialna. Ale Evan zachował się jak wielki dupek i jeszcze przez niego 3 studentów wyrzucili....
C/C bardzo fajne.
Becca dlaczego on? Ja natomiast jestem tu zły, bo uwielbiam Becce, lubiłem Evana, ale po tym co zrobił szkoda mi Bex.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p