pobierz plik w całości
Dr. Kevin Burkoff zaczyna zamieniać się z zewnątrz w potwora po przyjęciu ogormnych dawek promicyny mających wykształcić u niego zdolność 4400, co okazuje się być prawdą... Wraz z Tess zaczynają uciekać przed szukającymi ich Tomem i Dianą oraz ludźmi z innej organizacji, o nieco mniej przyjaznym nastawieniu.
W międzyczasie Shawn ratuje znanego muzyka, który w ramach podziękowania daje mu jego pierwszą gitarę oraz zaprasza na koncert. Shawn jest zachwycony gdyż może choć na jeden wieczór oderwać się od Centrum 4400 i wszystkich problemów. Po koncercie dostaje bardzo kuszącą propozycję: miałby pojechać z nimi w trasę. Jednak sposób, w jaki traktuje go muzyk - jak swojego prywatnego uzdrowiciela, nie podoba się Shawn'owi przez co odmawia propozycji.
Richard zaczyna ćwiczyć swoją zdolność telekinezy, aby lepiej ją kontrolować.
Tess swoją zdolnością zmusza Dianę, aby ta przyjęła kolejne dawki promicyny, co powoduje, że Diana czuje się coraz gorzej, ale nic nie pamięta ze swoich spotkań z Tess i Kevinem. Kiedy po raz kolejny zostaje porwana, udaje się jej powiadomić NTAC gdzie sie znajduje, co pozwala uratować ją, jednak Tess i Kevinowi udaje się zbiec. Kevin kończy swój ekperyment...
by aja
Data emisji w USA Network: 30 lipca 2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Nikola, łącznie edytowano 3 razy
Trish napisał(a):Świetna scena, gdy okazuje się, że 'twarz' Kevina była sztuczna, naprawdę byłam zaskoczona
Ja bym nawet stwierdziła, że wyglądał lepiej, młodziej i zdrowiej niz wcześniej. Ale może to tylko takie złudzenie po wyglądzie "potwora".
Odcinek bardzo mi sie podobał. No i Tess z Kevinem sa razem. Fajnie. Ale ten muzyk mnie denerwował strasznie. Traktował Shawna jak swojego osobistego lekarza.
Connie napisał(a):Traktował Shawna jak swojego osobistego lekarza.
Też mnie irytował, choć trzeba przyznać, że Shawn nie przynajmniej troche oderwał na tym koncercie od Centrum, Isabelle i tego wszystkiego. A Isabelle ślicznie wyglądała w sukni ślubnej A Tess i Kevin, to mi wisi czy będą razem czy nie
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Richard sobie ćwiczył grę w lotki. Shawn został prywatnym lekarzem gwiazdki rocka, uroczo. Poza tym, bierze ślub z Isabell, ona na serio już coś świruje. Isabell dostarcza promicyne Railandowi, ciekawe po co mu ona i czy Isabell wie co robi. Doktorek wyładniał nagle...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p