The war begins as Arthur plans attacks against Angela, Peter, and anyone else who opposes Pinehearst.
Premiera: 17 listopad 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Normalnie padłam i nie wstałam Osobiście odcinek bardzo mi się podobał... oczywiście nie chodzi tu tylko o Sylara/Elle (chociaż w większości ) ale o całą historię. Były sceny Paire (uhu!) i fajne sceny Hiro/Ando i Matta w Pinehearst i w ogóle wszystko co było to było podane tak, że ja to wręcz wsiąkałam i nie chciałam żeby odcinek się skończył
A najbardziej to mi sie podobała ta ostatnia scena: Papa Pe team vs. Mama Pe team
Mi się odcinek aż tak bardzo nie widział. Denerwuje mnie, że Peter wciąż podskakuje No i teamy mnie też wqrzają
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Nie no teraz się będą bawić w dwa ognie Po jednej stronie Arthur będzie dążył do tego żeby połowa planety miała moce, a z drugiej strony ' Team ' Angeli będzie powstrzymywał ich W sumie to drużyna Arthura ma większe szanse. Arthur masa mocy jak i Sylar, a u ANgeli Peter, który był najpotężniejszy niema już żadnych, Nate potrafi tylko latać, a Matt czytać w myślach i skłaniać do tego żeby zrobili co zechce.
Nie wiem tylko czemu głównemu bohaterowi odebrali moce Co Pit teraz będzie mógł zdziałać bez nich przeciwko ludziom z macami No inteligencją jak pisał się w odcinku, ale miał szczęście...
Hiro teraz będzie jeszcze głupszy niż do tej pory z tym 10 lat niby Szkoda gadać...
No po obejrzeniu proma 3x10 i po przeczytaniu kilku spoilerów już coś tam kumam, ale nie rozumiem czemu zaćmienie ma to zrobić akurat i czy na stałe czy na chwile, czy na czas zaćmienia czy jak.
Jak to zaćmienie nastąpi to wszyscy Herosi nie będą mieli mocy na dobre chyba nie ? Bo czemu Arthur niby tak walczy żeby wynaleźć ten eliksir żeby dać ludziom moce... To trochę zagmatwane jest
Najlepiej i tak się zapowiada odcinek 13 po samym tytule
Świetny odcinek mimo kilku nudnych momentów(Hiro i Nathan). Największa ozdoba to oczywiście para Gabriel i Elle, szkoda tylko że na razie(?) są po stronie Arthura... Bez sensu że znowu wszystko kręci się wokół Claire, już mnie ona bardziej zdenerwować nie może Już się nie mogę doczekać zaćmienia bo odbędzie się bitwa między dwoma siłami mam tylko nadzieje że nie pojawią się jacyś nowi bohaterzy bo by było już ich za dużo. I Strauss mogłaby zginąć bo już mam jej dosyć...
Elle/Sylar - nie widze tu przyszłości, chociaż fajnie razem wyglądają, niech przejdą na strone Angeli. Mnie troche nudziło, tylko ciągłe gadanie 'it's coming'. ;] Sen Angeli z Mattem świetny. Daphne sie nawróciła. ;] To teraz zaćmienie, a potem angela vs. arthur?
oj jak ja uwielbiam Kristen , świetna jest no i w koncu jakiś porządny odcinek w tej 3 serii Primatech z Angelą kontra Pinehearst z Arturem - zapowiada się ciekawe starcie I co wy chcecie od Straussowej musi być ( chociaż wolałem Ali w roli Nikki ) Hiro i Ando są ozdobą tego serialu - co by było jakby ich nie było Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p