Hiro attempts to delve into Arthur Petrelli's past to uncover the mystery behind him creating a rival company Pinehearst and his hatred towards Angela. Sylar stricken by guilt tries to stop his murderous ways with HRG and Elle vying for his blood. Meredith's training goes up in smoke with the arrival of her brother.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ah! Elle/Sylar - EPIC! normalnie mam ochotę zabić HGR za to co zrobił Sylarowi! Gdyby posłuchał Elle, Gabriel byłby normalnym-nienormalnym facetem, który założył by rodzinę razem z Elle i mieliby ślicznego dzidziusia W każdym razie mam nadzieję, że niedługo ich wątek się rozwinie bo się napatrzeć na Zacha i Kristen razem nie mogę no i oczywiście finger crossed bo wydaje mi się coś, że little Noah może być dzieckiem Gabriela i Elle byłoby super najs
W ogóle odcinek bardzo mi się podobał. Już nie chodzi o E/S, ale o te całe flashbacki. Wszystko się ze sobą łączyło i było logiczne i spójne i w ogóle bardzo dobrze zrobione. No i końcówka.
Mi sie jednak te flashbacki nie podobaja. Nic nie wspomniane o daleszej sytuacji Petera. Przynudzał ten odcinek... grrr Mam nadzieje ze teraz pojda dalej z akcja i nie bedzie tego całego chaosu.
Dla mnie też momentami odcinek przynudzał ale był potrzebny do ustabilizowania sytuacji i pokazania wszystkiego czarno na białym kto jest zły a kto dobry. Wiemy już że to Arthur jest głównym Villiansem. Mi się podobało to że pokazali przeszłość Noaha, Meredith i Sylara oraz to że odcinek był przeplatany momentami z pierwszego sezonu, aż się łezka w oku kręci Jednak najlepszy w odcinku był wątek Ellie - Gabriel! Jak ja bym chciał żeby się on jeszcze rozwinął, pasowaliby do siebie I jeszcze na plus warto zaliczyć śmierć murzyna, jeden wątek mniej czyli większe skupienie na naszych ulubionych postaciach Mnie interesuje co się stanie z Hirem takiej końcówki się nie spodziewałem. Przyszły odcinek jest przezemnie mocno oczekiwany
A mnie sie nie podoba jak z tych złych robią dobrych (sylar), jak z walnietych robią normalnych (Elle). Czy nie moze byc tak ze ktos jest zły to jest zły a nie kombinuja zeby z niego dobrego zrobić tylko zboczył na sekund 5 ze sciezki dobra - ale pierdoły I co dalej niewiadomo kto jest dobry a kto zły Bo w przyszlosci wszyscy robili dla tatusia i jakos swiat dalej istniał, wiec w 8 sezonie z koljnych flashbackow moze sie okazac ze mamusia była zła a tatuś dobry i chcial poswiecic nathana bo wiedział coś czego oni nie wiedzieli Zreszta on sam mowił ze nie znaja swojej matki i jakie ona rzeczy robiła Kazdy moze stac sie aniołkiem jak z Sylara aniołka zrobili
Jak dla mnie odcinek dobry. Fajnie wyjaśnili kilka rzeczy( jak Artur przeżył np), pokazali jak właściwie firma stworzyła Sylara. No i końcówka ciekawa, aż w końcu chce się oglądać dalej bo ostatnio mnie herosi denerwowali
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Hiro będzie bez mocy, kól. Niech sie nie czuje niezwycięzalnym bohaterem. ;] Sylar/Elle, yyy fajnie ze sobą kiedyś wyglądali, ale zdecydowane nie na teraz. Troche wyjaśnili, bez szału zupełnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p