Dean Pelton directs a commercial starring the study group and a collection of the school's most colorful characters. Abed, meanwhile, shoots a behind-the-scenes documentary of the entire affair.
Data emisji: 17.11.11
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny odcinek! Abed po raz kolejny kręci dokument, a dziekan popada w szaleństwo. Cudownie się to oglądało. Do tego masa nawiązań do Czasu apokalipsy. I jak tu nie kochać tego serialu? Jeff jako dziekan był genialny padłem jak zobaczyłem go łysego i potem jak Pierce pomylił go z prawdziwym dziekanem. Przebrany Chang też był genialny Pierwsza reklama Greendayle tez cudowna. Tak jak ta zmontowana przez Abeda. Szkoda tylko że nie pokazali director's cut dziekana Szalona Annie pomagająca dziekanowi fajna. Jednak sceny w tym odcinku kradli Troy z Brittą i to jak się przytulali. Może rzeczywiście coś będzie między nimi Opos też był dobry
Odcinek był strasznie dziwny. Kręcenie nowej reklamy i te ciągłe przekraczanie budżetu. Abed i kolejne kręcenie dokumentu. Britta i Troy oraz powtarzanie ujęcia przytulania. Szaleństwo Deana było genialne, spalenie świadectwa i smarowanie się popiołem. Guzman zaliczył całkiem udany występ gościnny. Annie jako doradca reżysera, Jeff jako łysy dziekan. No i Chang jako jego dubler. Również jestem ciekawy jak wyglądała wersja reżyserka Craiga, która pokazał Guzmanowi. Pierwsza reklama była świetna, zdaje mi się, że pojawił się w niej aktor, który gra Captain Awesome w Chucku.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p