A crooked debt collector rips off taxpayers on a payment plan and the Leverage team promises to take him down. However, they discover that the crook is using the money to fund an anti-government militia "freedom force," and Alec and Eliot end up captured and sentenced to execution.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Nie-rewelacyjny odcinek. Rozumiem, że autorzy chcą pokazać postaci z innej strony, ale to, że Hardison przez cały odcinek był z daleka od komputerów jest dziwne. Jakoś mi nie pasowało. Wojownicy też byli nie bardzo przekonujący... walczyć z rządem przez dosłowną walkę? nie kupuję tego, nie. Na szczęście końcówka ocaliła odcinek Parker szybko jeździ to do niej pasuje i podobało mi się też, jak Hardison pokazał Eliotowi nową, lepszą wersję łowienia
Sherrry napisał(a):Hardison przez cały odcinek był z daleka od komputerów jest dziwne
Dobrze, że się chłopak oderwał od ekranu na chwilę. Najlepsza była jego rozmowa z Eliotem: - [Hardison coś wącha] Co to jest? - Świeże powietrze - Nie podoba mi się DD
Sherrry napisał(a):Wojownicy też byli nie bardzo przekonujący... walczyć z rządem przez dosłowną walkę?
Strasznie naciągani. Terroryści w szałasach?
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Mi się odcinek podobał jak zawsze! Hardison w terenie to miła odmiana. Podobało mi się, jak Hardison rozwalił kolesia zwisającą gałęzią - "Science! That's works." I ta końcówka z Elliotem łowiącym komputerowe rybki.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Widzę, że nie tylko ja czekam na napisy i jak tylko się pojawią oglądam
Hardison i Elliot- to zdecydowanie ich odcinek Uwielbiam jak ta dwójka razem pracuje, a tutaj przeszli samych siebie. Walka z terrorystami może i naciągane, ale przyjemnie się ich oglądało skutych kajdankami i przedzierających się przez . Dobra był a piątka na podniesienie morale albo bomba z papierosa Sam przekręt już taki sobie bo nie wyszedł tak jak planowano. No i Parker została zdekonspirowana. Boska była jak prowadziła samochód albo jak Elliot rozwalił jej pinate
Mnie się średnio odcinek podobał. Jakoś nie mogłam się wczuć w przekręt, skutkiem czego w ogóle mnie nie interesował. Najlepsza była końcówka i wędkowanie XD D: XD
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p