pobierz plik w całości
Having become monstrous, Mohinder attacks Nathan and Tracy, who try to save Maya and other subjects. Elle surprises the Bennet family. Angela tries to convince Sylar to save Peter from Pinehearst. Daphne is ordered to kill Matt for not joining the villains. Hiro doubts Usutu's advice on how to handle his opponents.
Data emisji: 27 października 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Heh i wychodzi na to, że niby Petrelli jest dobry Buahaha Już myślałem, że Sylar będzie jednak dobry, ale ojciec go przekonał do siebie i teraz znowu będzie walczył z Peterem i NAthanem.
Jedno pytanie. Jak myślicie czy Peter przeżył wypadek, bo ma w sobie jeszcze ' coś ' jakąś moc, że nie zginął, czy Sylar go uratował ( spowolnił wypadek ). Bo Petrelli powiedział ' Peter wypadł z 7 piętra i przeżył, ciekawe dlaczego ? "
Ja myślę, że bądź co bądź to Sylar go uratował. Z resztą obaj są biedni bo manipulowani są przez rodziców. Ja na ich miejscu bym już zgłupiała Ogólnie odcinek był na plus
Elle/Claire, Paire, Maya's gone! (*yay*), Daphne/Matt... same dobre rzeczy
A Sylar jest totalnie hot. Czy dobry czy zły i tak mi się podoba. AHHH
No, ale Pit już widział, był w przyszłości więc nie da teraz za wygraną, bo wie, że jeśli nie powstrzyma ojca to zniszczy świat. Tylko jak skoro nie ma swoich mocy, ma je Arthur, który ma powiedzmy ( mase mocy ) i nie będzie się wahał ich użyć nie to co Pit. Do tego jeszcze Sylar ma dużo mocy i jest po stronie ojca. Więc obaj mają masę mocy, kto ich powstrzyma??? Latający Nathan, malutka nie zniszczalna Clair ???
No tak to wyglądało. Jak Arthur powiedział mu, że matka chciała go utopić w wannie, a on ją ledwie powstrzymał ( nie wiem ile w tym prawdy ) to wydawał się bardzo przekonany co do niego. Po zatym oni razem mają tyle mocy, że raczej nikt ich nie powstrzyma. Skoro Pit radził sobie ze wszystkimi to Arthur tym bardziej. Nawet Hira Pit zatrzymał kiedy chciał...
Mi się raczej wydaje, że Sylar będzie pomagał Peterowi. Trochę mnie zastanawia jak Daphne oszukała Matta, bo widać nadal pracuje dla Petrelli. I wqrza mnie, że jedna rodzinka robi sobie plac zabaw ze świata
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
omg, jakie to wszystko zakręcone Mi tam się wydaję, że Peter przeżył, bo zostały mu jakieś resztki mocy. A Daphne teraz jest jeszcze niby po strone Pinehearst, ale pewnie ostatecznie okaże się dobra.
bluevein napisał(a):A Sylar jest totalnie hot. Czy dobry czy zły i tak mi się podoba. AHHH
Dokładnie Jest boooski
A tak w ogóle to dziwne było dla mnie to, że Claire i Elle zdecydowały się pojechać do Pinehearst - jakaś podejrzana instytucja, o której nie mają zielonego pojęcia a te sobie we dwie jadą obczaić czym się zajmują - trochę dziwne
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Dla mnie odcinek również bomba Ten ojciec Petreli to taka prawdziwa złaaaa postać I dobrze, brakowało w Heroes okrutnego, nie mającego uczuć, bad guy. Peter wydaje mi się że przeżył bo Sylar nie chciał aby on zginął. Pewnie do końca sam nie wie jeszcze po której jest stronie. Trochę dały mu do myślenia słowa Petera, że ich ojciec jest złym człowiekiem. Odcinek wg mnie 10/10 !! Takiego Heroes to ja uwielbiam
Sylar nie jest już ani trochę hot, może był nieco przedtem, ale jest urok stanowiła jego tajemniczość i to, że był evil. Sylar-ciepłe-kluczy wręcz mnie odrzuca
Hirołsy jak zwykle świetne Jak dla mnie to Arthur jest tym głównym złym, a nie Angela mimo tego że manipuluje Sylarem, tak jak ojciec. Zresztą, cała ich rodzina jest patologiczna Mnie tylko interesuje czy rzeczywiście Sylar uratował Pitera i został tam żeby poznać plany ojca czy może Arthur nie wysysa do końca mocy. Mohinder jak zwykle nudny, już się przyzwyczaiłem do jego marginalnej roli w tym sezonie. Najlepszy duecik w tym odcinku to Claire i Elle, pasują do siebie I mam nadzieje że teraz Elle się będzie częściej pojawiać jak pozbyto się Mayi. Daphne mnie denerwuje, ale nie zdziwiłbym się jak by Parkman wyczytał w jej myślach prawdziwe zamiary. Zobaczymy jak to się dalej rozwinie, mi się 3 sezon podoba o wiele bardziej od 2 i jest tylko trochę słabszy od 1. Jak na razie
Claire/Elle aaaaaaaaa. Moje dwie blondynki razem. Uwielbiam je. Sylar raczej uratował Petera, nie zabiłby braciszka. Ciekawe co z Hiro. Matt/Daphne, ekhem, czyli ona w końcu wspólpracuje z Arturem? Bosz. Ale Mohinder jest głupi. Och, przecież on chciał dobrze. To po co sobie wstrzykiwał zdolności? ;] Niech go uśmiercą. 'Dobry' Sylar jest fajny. Ciekawe czy Angela sie ocknie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p