Brand New Series: Naomi (Lily Loveless) thinks she has the world worked out, and puts people into pigeonholes: her hippy mum (Olivia Colman); adoring Emily (Kathryn Prescott); Cook’s (Jack O’Connell) insulting misogyny; and her politics teacher Kieron’s (Ardal O’Hanlon) flattery. She thinks she has them all sussed, and that only she can see the truth. But the impending student elections leave her at a loss, and her insecurities get the better of her. The trust and confidence inspired by a friend encourage her to stand up to her arch rival, the antithesis of everything she stands for, as she and Cook go head to head, but Naomi learns that nothing is black and white any more. Writers: Atiha Sen Gupta, Jack Thorne; Dir: Simon Massey; Prod: Chris Clough; Prod Co: Company Pictures
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Odcinek w sumie może być choć kilka scen było naprawdę dobrych! FIRST: Cook/Naomi <3 szybka scena, lecz zbyt krótka jak dla mnie (w sumie to, tak przypuszczałam, że będzie) SECOND: Emilly/Naomi choć na początku nie byłam jakoś za nimi, tak teraz zaczynam się do nich przekonywać fajne sceny miały, ta nad jeziorem była naprawdę, naprawdę ładna! no i oczywiście ostatnia scena również Tak więc, Namilly ma moje poparcie I po trzecie: Cook For President!TOTAL RIOT
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Cook/Naomi! <3 Odcinek w sumie cały poświęcony był N/E, ale I don't care, bo to co dostaliśmy o C/N mnie satysfakcjonuje. Już się nie będę rozwodzić nad tym wszystkim bo pewnie zajęłoby mi to dużo czasu ale jednak nadzieja nie umarła i ja nadal mimo wszystko twierdzę, że w s4 C/N może zaistnieć! yay!
E/N - Wszystko ładnie, ale ja nadal nie czuję chemii... mogą mieć piękne sceny nad jeziorem i przy drzwiach i i gdzie tam one jeszcze nie miały, ale to nie zastąpi tego, że ja niczego przy ich scenach nie czuję. Są bo są.
bluevein napisał(a):E/N - Wszystko ładnie, ale ja nadal nie czuję chemii... mogą mieć piękne sceny nad jeziorem i przy drzwiach i i gdzie tam one jeszcze nie miały, ale to nie zastąpi tego, że ja niczego przy ich scenach nie czuję. Są bo są.
Dokładnie. Dokładnie mam tak ze wszystkimi innymi parami w tym sezonie, więc rozumiem. Ale za to E/N są perfect i odcinek był perfect i w ogóle słit
Właśnie co wy gadacie, N/E to coś co ratuje dla mnie ten odcinek i nie mówię tutaj tylko przez pryzmat faceta co widzi dwie całujące się dziewczyny. Mają jakąś magię w sobie. Ich wątek był fajny, dramatyczny i miejscami zabawny, w przeciwieństwie do największego minusa tego odcinka czyli tych zabawnych na siłę aż przerysowanych sytuacji z Cookiem, pożarem samochodów na parkingu czy ogólnie z tymi zamieszkami w szkole, to było żenujące...
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
Mi odcinek również się podobał i jestem jak najbardziej za parą Emily & Naomi.. Dziwi mnie fakt, że były już 2 odcinki od powrotu Thomasa i nic nie wiadomo co z nim i Pandorą. Rozumiem, że odcinki opowiadały historię Freddie'go i Naomi, no ale oprócz 2 sekundowych scen nie wiadomo nic co się stało pomiędzy nimi.. Ta niewiedza jest bardzo irytująca
a mnie sie jakos nie podobalo i nie jestem usatysfakcjonowana. ale chociaz polubilam bardziej Naomi. a tak to biednie...
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Emily/Naomi - słodkie miały sceny, ale brakuje mi tu hot chemistry. Cook/Naomi. Więcej ich, więcej ich, więcej ich! Chemia jak nic była. Zmieszki na terenie szkoły były przednie. Co z tego, że przerysowane, ale o to właśnie chodzi w Skins.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p