Bela gets in the way yet again as Sam and Dean are investigating multiple victims who drowned even though they were nowhere near water. Sam and Dean make the creepy discovery that the victims all saw a ghost ship right before dying. They tell Bela to stay away, but she's not so willing to leave, as someone's paying her a lot to solve the same case Sam and Dean are investigating.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 10 lis 2007, o 22:05 przez henet, łącznie edytowano 2 razy
średni odcinek... szczerze myślałam że jak Statek Widmo to się dostać będą musieli na jego pokład fajny klimacik zrobią a tu nic... Babcia była zabawna... nawet nie uchylili kawałka tajemnicy o Beli i nie wyjaśnili dlaczego przelała rodzinna krew... spodziewała się lepszego odcinka no ale coż nie zawsze ma sie to co sie chce...
Ale Sam wyrwał panienkę xD Po tym odcinku Bela bardziej podoba mi się od Ruby i tak chyba już zostanie Z początku myślałem, że pomaga im zdobyć dłoń bo widziała statek, zobaczyła go później. Końcówka przewidywalna, domyślałem się że przyzwą kapitana.
Aż mi było szkoda Sama jak tańczył z tą babcią. Fajne strzelał miny jak ta go łapała za tyłek. No i wreszcie nakrzyczał na Dean'a że ten olewa umowę z demonem. Ale oczywiście Dean ma wszystko w nosie. Denerwuje mnie to.
Bela mi się podoba. Śmiesznie mówi Ale ciekawi mnie co takiego zrobiła w przeszłości. Fajna scena była jak zobaczyła Dean'a w garniturku B:come down, already. D:all right. get it out. i look ridiculous. B:not exactly the word i'd use. D:what? B:you know, when this is over, we should really have angry sex. D:don't objectify me.
henet napisał(a):Fajna scena była jak zobaczyła Dean'a w garniturku B:come down, already. D:all right. get it out. i look ridiculous. B:not exactly the word i'd use. D:what? B:you know, when this is over, we should really have angry sex. D:don't objectify me.
Fakt. Nieźle zabrzmiało...
Odcinek ogólnie fajny. Sammy niestety będzie chyba miał traumatyczne wspomnienia odnośnie swojej ostatniej randki... żeby sie chłopak całkiem nie zraził
Bela zdecydowanie fajniejsza od Ruby. Jej postać odkryła nowe oblicze - poprosiła o pomoc. Na szczęście nie podziękowała i to dzięki temu utrzymała "stary klimat"
Szkoda tego "angry sex'u", ale Dean jeszcze go dostanie
no pewnie, że Ruby ładniejsza ale o ile na początku Beli nie bardzo lubiłem, to od tego odcinka ją lubię, ale wolę Ruby
biedny Sam
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
KraX napisał(a):Ruby jest lepsza od Beli No ale jest 2 panów w zespole i każdy dostaje partnerkę Sam demonicę a Dean złodziejkę Sam tańczący z tą babcią OMG
Scena Sama z babcią była przezajebista. A co do dwóch nowych damskich postaci, to nie jestem pewien, która jest lepsza. Ale bardziej jestem w kierunku Beli niż Ruby.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Świetny odcinek! Mściciel ze statku odwiedzający ludzi, którzy popełnili zbrodnie w rodzinie - fajna historia. Ciekawi mnie tylko co takiego złego zrobiła Bela, że ją tez chciał dopaść.
Odcinek był bardzo śmieszny. Napalona na Sama babcia. Po prostu tak mi było szkoda chłopaka. Te jego niewinne miny, jak babcia się na niego rzuca. Bela też jest świetna, lubię ją. Wprowadza do tego serialu taki powiew świeżości. Co do Deana to on zawsze jest świetny - dzisiaj rozwaliły mnie dwie sytuacje z nim. Pierwsza jak Ruby proponuje mu dziki seks, a ten "Za kogo mnie uwarzasz". Ta jego postawa przy wypowiadaniu tych słów. No i druga, jak wyjechał do Sama z tekstem "Pachniesz seksem".
Bela rzeczywiście ma styl. 10 patoli w ramach podziękowania. Dean był bardzo zadowolony. Ale widzę, że chłopaki się tu rozchodzicie kto jest ładniejszy: Bela czy Ruby. Moim zdaniem bezapelacyjnie wygrywa blondi.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Dobre sceny Sama z babcią , ale on 'pachniał sexem' Sam statek widmo juz taki sobie , no ale nie mozna miec wszystkiego . Sposoby zabijania niezle, najbardziej podobało mi sie duszenie wodą, Bela w tym odcinku była świetna polubiłem ją, a z Dean tworzyliby niezłą parę . Znów oszukała braci w ładny sposób , ale napotkała kłopoty wiec wzrociła sie o pomoc. Podziękowała dychą w gotówce Bracia muszą częściej jej pomagać bo jest to opłacalne .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p