Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Obejrzałem odcinek i jestem po wrażeniem!! Początek taki sobie, ale akcja nabierała szybkiego tempa, aż końcówka powala na kolana swoją dramaturgią!! Very Happy Pikny odcinek jak na razie najlepszy Smile Fajnie pokazali przeżycia Michaela nad śmiercią Sary, ale nie spodziewałem się tego, że będzie chciał zabić za to tego Whistlera!! Od kiedy to Michael próbuje się zemścić, kosztem życia syna Linca!! Trochę mi się to nie podoba, zawsze Michael się przejmował bardzo innymi, a teraz nagle inny z niego człowiek... Czy ta śmierć aż tak mogła nim wstrznąsnąć?! No ale wieczorkiem następny odcinek, zobaczymy czy równie zajebiaszczy
opisując sam 6 odcinek to tak: nie podoba mi się to, że Mahone nie ucieka ze Scofieldem hmm i teraz problem, oglądałem 2 naraz i nie wiem co gdzie było więc napiszę wszystko tu.
Więc następnym razem pisz tam, gdzie trzeba, przeczytałam tutaj spoiler i chętnie przyznałabym ci za to warna. //Trish
Jestem ciekaw czy Mahone zostanie uwolniony czy też wykorzystają go i wpakują na całe życie do paki w Stanach. Jeden zdrajca w szeregach Leechero został zabity, ciekawe kiedy śmierć dosięgnie pozostałych i jak sobie poradzi T-Bag?
jak na razie najlepszy odcinek w tym sezonie. trzymał poziom sezonu 1 i 2. końcówka niemalże genialna. aż się chciało od razu następny odcinek obejrzeć
i w końcu wątpliwości co do śmierci Sary zostały definitywnie rozwiane.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
odcinek 6 powala... ostatnia scena jak Michael rzuca kurzą stope... wiecie co ja tak sobie myśle że wszystko sie kręci wkoło Michaela i tak naprawde Whistler ma nim kierowac w Sonie... ciekawe co z Alexem bedzie...
ok teraz trzeba obejrzec 7 odcinek... dopiero sie sciaga ...
Alexowi się udało wydostać z Sony ciekawe czy będzie jeszcze w Prison Break. Linc w końcu powiedział bratu o Sarze, a Michael wyzwał Whistlera, który prawdopodobnie podłożył nóż Mahonowi. Ciekawe czy będą próbowali uciec skoro meczu nie ma i czy a walka to tylko podpucha
CSI Sona Wszyscy się tak zachwycają tym odcinkiem, a mnie tam nie ruszył. Choć to chyba spowodowane jest tym, że cały 3 sezon PB nie robi szału, więc kolejne odcinku ogląam już tylko z nadzieją, że 3 sezon jest ostatnim. Całe to układanie misternego planu, który się komplikuje i trzeba wymyślać coś inego... bla bla bla - już to wiedzieliśmy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Dokładnie popieram komenta aji ta ucieczka rzerywana w połowie, czy tez dołączanie bossa wieziennego to już wszystko było i też w ten sam sposób rozwiązane nagle wszystkim się komplikuje życie w więzieniu i chca pryskać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p