WILL LILY & RUFUS GO THROUGH WITH THEIR PLANNED NUPTIALS? / SONIC YOUTH PERFORMS IN THE EPISODE / HILARY DUFF AND MICHELLE TRACHTENBERG GUEST STAR — Lily (Kelly Rutherford) and Rufus (Matthew Settle) decide to move up their wedding to the next day, but will someone or something come between them before they become man and wife? Chuck (Ed Westwick) discovers a secret that Carter (guest star Sebastian Stan) has been keeping from Serena (Blake Lively). Dan (Penn Badgley) and Vanessa (Jessica Szohr) are pulled into one of Georgina’s (Michelle Trachtenberg) schemes. Blair (Leighton Meester) is suspect of Bree (guest star JoAnna Garcia) and shares her concerns with Nate (Chace Crawford). Taylor Momsen also stars. Ron Fortunato directed the episode written by Leila Gerstein (#305).
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Rufus i Lily w końcu wzięli ślub końcowe ich sceny i sceny ze Scottem były naprawdę ładne i chociaż cieszę się, że są razem to zastanawia mnie co teraz będzie z Danem i Sereną. W tym sezonie to raczej nic się z nimi dziać nie będzie, ale chyba kiedyś do siebie wrócą... w każdym razie fani na to czekają i ciekawa jestem co z tą sytuacją twórcy wymyślą.
Ohhh ten odcinek był świetny! <3 co prawda szkoda mi było Sereny i Nate'a, ale wiadomo! Wszystko się ułoży. I dobrze, że wreszcie Lilly i Rufus dowiedzieli się prawdy
"Tylko jedna rzecz jest gorsza niż gdy o nas mówią, a mianowicie, gdy o nas nie mówią. ...."
Świetny odcinek. Wreszcie doczekałem się ślubu Lily i Rufusa. A co najważniejsze dowiedzieli się o Scott'cie. Dobrze ze Nate skończył z Bree, a zobaczymy jak się dalej potoczą losy Catera i Sereny.
slub, slub i po slubie, Gorgina out ponownie ciekawe na jak długo, dobrze, że z B./C. nie kręcą... Serena i Carter pasują do siebie lepiej niz Serena/Dan...
Drama pod tytułem 'Scott' się kończy, w końcu. Bo nie mogłem go znieść.
Georgina, która była fajna odchodzi, ale to dobrze, bo pokazała w tym odcinku, że jest głupia.
Właśnie sobie uświadomiłem, że aktor grający Natea nie umie grać. Dobrze, że Bree z nim zerwała. Carter oczywiście ucieka; w tym serialu nie ma nic stałego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
kredyt bez sprawdzania bik Tylko dla Firm. Darmowe ogłoszenia kredytówCodziennie aktualizowane oferty. azkredyty.pl
tworzenie stron szczecin Od 5 lat na rynku Szczecińskim. Telewizja cyfrowa 150 kanałów 37 HD. virtualpeople.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p