In order to prove himself to Daniel Shaw, Chuck goes on his first solo mission undercover to Paris, but complications arise when he runs into a Ring operative on the plane. Meanwhile at the Buy More, Morgan has problems with staff playing pranks on him.
Data emisji: 25.01.2010
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetne, świetne, świetne, świetne uwielbiam ten serial.
W końcu Chuck wyruszył na swoą pierwszą solowa misję i wypadło to kapitalnie. Na początku był pewny że da sobie radę, potem obawy, nieporadne zachowanie w samolocie, potem pewność siebie w rozmowie z Hannah, próba otrucia agenta Ringu(niedziałający długopis ), scena z martwym ciałem, schowanie się w trumnie, telefon do Caseya, walka na szpady, a potem otrucie Chucka i konfrontacja z dwoma agentami. Świetne
Shawna lubię, może i ma swoje tajemnicę, ale widać, ze liczą się dla niego ludzie. No i nie startuję do Sary. Szkoda tylko, że nie jest w żonaty
Sarah mnie trochę denerwowała - zbyt martwiła się o Chucka. Przecież było wiadomo, że da sobie radę. W końcu zabrał ze sobą nunchaku
Jednak solowa misja Chucka to nic w porównaniu z tym co działo się w BuyMorii Morgan jako asystent kierownika oczywiście sobie nie radzi i wszyscy są przeciw niemu Na początku fajnie, zna wszystkie ich pułapki i potem przykleja się do krzesła A potem wypija kawę Jeff i ląduje w automacie na zabawki Jednak potem poszedł po rozum do głowy i poprosił o pomoc Caseya. Świetnie przemówienie z cygarem, a potem pranie mózgu Lestera W ogóle milczący Lester był świetny w tym odcinku
Co teraz? Co takiego ważnego udało się zdobyć dzięki Chuckowi? Szkoda, że nie pokazano tego w tym odcinku. I co z Hannah? Jak długo zostanie? Oby conajmniej 5 odcinków bo już mi się jej rola podoba
Co jest czemu już wczoraj był odcinek ? Nie zauważyłem
Coraz bardziej podoba mi się Shaw... Profesjonalsta, dobrze przygotowany.
Za mało Buy More ale i tak rewelka odcinek, czemu Morgan nie jest znowu zwykłym pracownikiem ? Rola asystenta psuje całą zabawę 1i2 sezonu Pomoc Caseya w podporządkowaniu Lestera, ten go nastraszył hipnotyzując, piałem przez lapkiem !!!!
Sarah zaczyna zamienić się w Chucka z uczuciami. On taki był 1 i 2 sezon, robił z siebie ofiare losu, a teraz ona go chroni i widać, że naprawde jej na nim zależy, ale potrafi ttym samym się zdystansować, jak powiedziała Shawnowi, że jak chce może ją odsunąć od Chucka...
Nie wiem, tworzą wątek n owe laski Chuckowi? Z laską z kiełbasek nie wyszło, bo Sarah stała na drodze, a teraz Lana Lang będzie się umawiać z Chuckiem ? Dość szybko przyleciała do Burbank i coś mi się wydaje, że ona wie kim jest Chuck i będzie wtyką The Ringu, bo coś za szybko się to potoczyło...
Serial ma już widoczną poprawę oglądalności jednak nowy intersekt, pomysł z misjami Chucka przyniosły efekt
Ostatnio edytowano 26 sty 2010, o 13:06 przez Lucas Scott, łącznie edytowano 1 raz
fajnie Chucka wrobili w misje, niby miała być w Paryżu a tutaj niespodzianka w samolocie Shawn całkiem sporo informacji ma, niby ryzykuje ale zawsze ma jakiś plan w zapasie. Kristin Kreuk nie lubię, nawet bardzo więc fajnie jakby była krótko Tylko mam nadzieję, że nie będzie jakąś agentką na koniec.
Casey jako pomocnik Morgana niezły szczególnie jak wyprał mózg Lesterowi Super scena jak Morgan budzi się w automacie z zabawkami.
Ogólnie jedyny minus odcinka to Kristin
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Czesiek_PL napisał(a): Shawna lubię, może i ma swoje tajemnicę, ale widać, ze liczą się dla niego ludzie. No i nie startuję do Sary. Szkoda tylko, że nie jest w żonaty
W tym odcinku nie startuje ale w tym filmiku widać co innego. Wgląda na to, że będzie walka o Sarah i dojdzie do rękoczynów.
I ładnie Chuck wymiata na treningu
Niby to promo 3x03 ale niektórych scen nie było w tym epizodzie ale może bedą w następnych.
Pogrzało ich? Sarah i Shawn? Matko, ale mieszają... Przecież ona tak zakochana w nim jest, są szpiegami, więc nie mogą być razem i co teraz nagle z Shawnem kręci? Wcale mnie to nie cieszy, bo Chuck znowu będzie żałosny w robocie i zazdrosny o Sarę, lubie jak robi z siebie łupka, ale nie przez znią, już wolę cały odcinek Buy More i Jeffstera niż Sare i Shawna, bo puki co koleś jest spoko, ale to widać się zmieni...
Ja mam w ogole taka teorie, że spotkanie Chucka z Hanna nie było przypadkowe i że Shaw za tym stoi. Znajdując dziewczynę Chuckowi będzie miał otwartą drogę do Sary. Teraz Sarah i Chuck niby są przyjaciółmi, pod przykrywką, więc Chuck nie będzie się ukrywał z Hanna a Shaw może uderzac do Sary. Ciekawe czy to możliwe. Moze dlatego Chuck wymierzył taki cios w szczeke Shawa. Chociaż Shaw mówi do niego, że miał szansę ale ją schrzanił. Ciekawie może być. Przynajmniej może znowu Chuck i Sarah poczują ile dla siebie znaczą. CHociaż widać że Sarze bardzo zależy na Chucku i Chuck też wie że ona go kocha, ale zejśc się nie mogą. Podobno do 13 odcinka ma się ten wątek rozwiązać.
Świetny odcinek. Pierwsza solowa misja udana. Shaw jest fajny, tajemniczy i na pewno jeszcze wszystkich kart nie odkrył. Sarah troche mnie wkurzała...
Dobrze, że nie było dużo BuyMore. Casey/Morgan - świetne!
Moimo mego uwielbienia do Chuck/Sarah, mam nadzieje, że rozwiną wątek Chucka i Hannah, bo mi się bardzo podobają (btw uwielbiam K. K.). Ciekawe czy Hannah mówi prawde... + ostatnia piosenka!
bardzo fajny odcinek. Hannah jest śliczna. Ciekawe jak to z nią będzie. Ta misja solowa Chucka nie do końca taka solowa była a ta piosenka na końcu to nie Carla Bruni?
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p